INCREDIBIL ce face pentru a economisi bani: nu isi cumpara si nu foloseste NICIODATA hartie igienica VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2020, 15:43

Cazurile ciudate in care oamenii apeleaza la solutii extreme sau neobisnuite pentru a economisi cativa banuti in fiecare luna se pare ca se inmultesc.

Ieri v-am prezentat povestea Victoriei Hunt care, desi este milionara in dolari, urineaza in sticle pentru a nu plati mult la factura de apa.

 

In plus femeia face dus la sala de gimnastica, niciodata acasa, cauta mancare in gunoi si isi pune frigiderul pe timer, pentru a nu consuma curent.

 

Astazi va prezentam cazul unei femei care locuieste in New York si care nu cumpara niciodata hartie igienica, servetele sau prosoape din hartie. Kay

foloseste sapun si apa pentru a-si curata zonele intime dupa ce merge la toaleta.

 

"Nu vad de ce ar trebui sa cheltui bani pe ceva ce arunc, precum hartia igienica sau prosoapele de hartie. Practic sunt bani aruncati la gunoi", spune femeia, incercand sa isi explice comportamentul bizar.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Acesta nu este singurul lucru ciudat. Kay refuza sa isi cumpere o masina de spalat si, in schimb, isi spala toate hainele la mana. Si nu face acest lucru separat ci in timp ce isi face si dus, pentru a economisi apa si a plati mai putin la factura.

 

Credeti ca solutiile la care apeleaza acesti oameni sunt normale?