Incredibil ce îi făcea Oana Roman lui Marius Elisei, când acesta se întorcea acasă: „Nu-ți mai vine să intri în casă”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 13 feb 2023, 13:54

Marius Elisei susține că ceea ce a dus la destrămarea relației cu Oana Roman a fost mediul stresant pe care aceasta l-ar fi creat

Sursa: Facebook

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit la finalul lunii ianuarie, după zece ani de relație. De atunci, fiecare dintre ei a postat mesaje sau a făcut diferite afirmații în mediul online, prin care spune de ce s-a ajuns în această situație.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit și nu pare să mai fie cale de întoarcere pentru cei doi. De curând, fostul partener al vedetei și-a spus, din nou, punctul de vedere și a explicat căror lururi ar fi fost obligat să se supună.

Marius Elisei o acuză pe Oana Roman că a creat un mediu stresant acasă

Marius Elisei susține că ceea ce a dus la destrămarea relației cu Oana Roman a fost mediul stresant pe care aceasta l-ar fi creat.

Fostul ei partener susține că, imediat ce ajungea acasă, Oana Roman începea să îl certe sau îi reproșa fel de fel de lucruri.

Tocmai din acest motiv, Marius Elisei prefera să nu vină atât de repede acasă, chiar dacă termina tot ceea ce avea de făcut, în speranța în care aceasta nu mai era trează, atunci când el ajungea.

„Așa este și în căsnicie: dacă ție nu-ți mai vine să intri în casă, pentru că știi ce te așteaptă în casă (taca-taca), ce vei face? Te vei duce să mai pierzi încă o oră,

două, trei prin oraș, zici că poate a adormit, poate... Aia nu mai este familie, aia nu va mai ține mult, o familie de genul ăla”,
se arată în videoclipul postat de acesta.

Citește și: „Te-am luat grasă și te-am lăsat slabă!”. Reacția lui Marius Elisei, după ce Oana Roman i-a adus mai multe acuzații de când s-au despărțit

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Vorbe care dor, dar realitatea e asta. Din păcate! Așa am ajuns. Oare ce să fac?”, a mai scris Marius Elisei.

Oana Roman le-a cerut iertare personelor cărora le-a greșit

Ieri, 12 februarie, Oana Roman a publicat un mesaj pe contul ei de Instagram prin intermediul căruia a cerut scuze persoanelor cărora le-a greșit. Aceasta a pus totul pe seama perioadei agitate pe care o traversează și pe seama programului înărcat pe care îl are.

Mai mult decât atât, Oana a mai postat un mesaj prin care arată cum ar trebui să se poarte un bărbat adevărat cu femeia pe care o are alături. Fiica Mioarei Roman a spus că nicio femeie nu are de ce să accepte să fie jignită de către partener.

Citește și: ”Nu m-ați atacat în niciun fel prin vorbele pe care mi le-ați adus” Marius Elisei a răbufnit, după ce Oana Roman l-a desființat pe internet. Ce a spus despre relația de un deceniu pe care a avut-o cu vedeta

De asemenea, vedeta a mai precizat că la fel de important este și să se asigure că femeia de lângă el este fericită și că el înțelege modul în care gândește, modul în care acționează și tot ceea ce se întâmplă în jurul ei.