EXCLUSIV! Incredibil ce înălțime are Kinga din reality-show-ul Casa Iubirii! Frumoasa blondă cu trupul de gimnastă a pus ochii pe Radu

Author: Alice Popescu
Actualizat: 11 ian 2023, 01:35

Cine este concurenta cu cea mai mica inaltime din Casa Iubirii

Kinga, una din cele mai frumoase concurente din reality show-ul Casa Iubirii tatoneaza terenul in ce-l priveste pe Radu.

Intre cei doi concurenti din Casa Iubirii pare ca s-a infiripat ceva mai mult decat o prietenie si atat Kinga cat si Radu spera ca lucrurile sa avanseze intre ei si sa vada daca pot forma o relatie in adevaratul sens al cuvantului. La prima intalnire, cei doi au parut foarte entuziasmati unul fata de celalalt si chiar au avut cateva momente de apropiere, Kinga fiind cea care a initiat totul intre cei doi.

Citeste si: Cine este cel mai înalt băiat din reality-show-ul Casa Iubirii. Declarații explozive ale concurentului cu cea mai mare înălțime: "Vreau pe cineva să mă înnebunească"

Ce inaltime are Kinga de la Casa Iubirii

Citeste si: EXCLUSIV! David, fiul Andreei Mantea, extrem de critic cu prezentatoarea TV. Ce are să îi reproșeze mereu pustiul mamei lui

Mai mult, Kinga este una din cele mai titrate concurente din Casa Iubirii, fiind antrenoare de fitness si vicecampioana eurpeana la fitness. Concurenta din Casa Iubirii are deja admiratorii sai pe retelele de socializare care ii urmaresc activitatea sportiva. Pentru cei care isi doresc sa o cunoasca mai bine, cat si telespectatorii fideli ai reality-show-ului Casa Iubirii, Kinga este cea mai mica de intaltime din cadrul emisiunii matrimoniale, avand doar 1,50 m.

Cu toate acestea, este una din cele mai indragite concurente din Casa facandu-se de la inceput reparcata.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Kinga se autointituleaza si Leoaica asa cum ii place ei sa isi spuna si cum este cunoscuta apropiatilor. Tanara concurenta din Casa Iubirii a dezvaluit ca este pasionata de sport si ca a facut haltere, atletism si este Vicecampioana la Cupa Europeana: "Vreau ceva mai mult, sunt o luptatoare, insa in dragoste nu prea am castigat.

Imi plac baietii bine facuti. Merg cu el la sala. Sunt foarte dragastoasa desi nu pare. Mi-am dorit mereu un barbat imbracat in roz si sa mergem intr-un loc foarte frumos, sa fie seara si eu sa fiu imbracata tot in roz. Daca chiar tine la mine, va face sacrificiul asta."

Cine este cea mai inalta fata de la Casa Iubirii

Citeste si: Cât poartă Andreea Mantea la pantofi! Are zeci de perechi în dressing pe care acum nu îi mai poate purta

Daca Kinga este mignona din grupul celor 7 fete intrate in Casa Iubirii, la polul opus sta Stefania cu 1,75 m, fiind una din cele mai zvelte concurente din Casa Iubirii. Unii baieti tin cont si de aceste detalii atunci cand vor sa isi faca o partenera de lunga durata. Astfel, Bianca are 1, 66 m, Corina, 1, 68 m, Dorina 1, 64 m, Larisa 1, 65 m si Iolanda 1, 64.

Toate cele 7 fete lupta pentru a-si gasi alesul in Casa Iubirii.

Concurenții din Casa Iubirii, sezonul 1, au intrat în competiție pregătiți să dea totul pentru iubire și să se îndrăgostească nebunește. Toți cei 14 concurenți din Casa Iubirii, 7 băieți și 7 fete, vor să simtă fluturași în stomac și au planuri serioase de viitor, mulți dintre ei dorind să își întemeieze o familie în viitorul apropiat, asta dacă vor găsi persoana potrivită. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.