Incredibil ce mesaj i-a lăsat Mama Geta lui Iancu Sterp imediat după cununia civilă cu Denisa Coțolan: „Am ajuns să îmi văd și mezinul familiei căsătorit”

Autor: Diana Ghita
cununie civila iancu sterp, denisa cotolan, mama geta Foto(4)

Mama Geta a fost foarte fericită să-și vadă mezinul însurat

Sursa: Instagram mama.geta

Iancu Sterp și Denisa Coțolan au spus „DA” în fața ofițerului stării civile într-un eveniment restrâns, dar plin de emoție, care a avut loc duminică, 20 octombrie 2024, în Hunedoara.

Ziua în care Iancu Sterp și Denisa Coțolan și-au unit destinele prin cununia civilă a adus multă emoție și bucurie nu doar pentru cei doi tineri, ci și pentru întreaga lor familie. Cu ocazia acestui eveniment special, Mama Geta și-a exprimat fericirea într-un mod emoționant.

Ce mesaj i-a lăsat Mama Geta lui Iancu Sterp imediat după cununia civilă cu Denisa Coțolan 

Cu inima plină de fericire, Mama Geta a postat pe Instagram două fotografii de la starea civilă, alături de care a scris două mesaje înduioșătoare, adresate celor doi însurăței. Prin intermediul celor două postări, femeia a ținut să arate cât de mult a însemnat acest moment pentru ea.

„CASĂ DE PIATRĂ!!! Vă doresc multă fericire și multă sănătate dragii lu' mama. Să vă dăruiască Dumnezeu mulți copii la fel ca voi de frumoși!!!”/ „CASĂ DE PIATRĂ, IANCU ȘI DENISA!!! Mulțumesc bunului Dumnezeu că am ajuns în ziua în care să îmi văd și mezinul familiei căsătorit!!!!

Pentru mine e cea mai mare împlinire și binecuvântare”,
 sunt cele două mesaje transmise de Mama Geta.

Nașii tinerilor le-au urat, și ei, gânduri bune printr-un mesaj emoționant pe Instagram, în descrierea unor fotografii de familie: „Casă de piatră, finii noștri frumoși! Fericire și înțelegere să aveți!”.

Citește și: De ce nu au fost prezenți, de fapt, Culiță Sterp și Daniela la cununia lui Iancu și a Denisei: „Nu am fost invitată”. Cum a explicat artistul absența de la cel mai important eveniment din viața fratelui său

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

Denisa, vizibil emoționată, a împărtășit la rândul ei, pe rețelele sociale, un mesaj plin de iubire și recunoștință pentru Iancu: „Mulțumesc, iubitul meu. Voi fi infinit de recunoscătoare acestei vieți pentru că te-am întâlnit. Mi-ai dat aripi, ai devenit protectorul meu, m-ai ajutat în fiecare problemă, m-ai convins că totul va fi bine, m-ai făcut cea mai fericită în fiecare zi! Un simplu mulțumesc nu este de ajuns pentru toate momentele frumoase pe care mi le-ai oferit, pentru emoțiile pe care mi le-ai dăruit sau pentru zâmbetul de pe fața mea”.

Când va avea loc nunta lui Iancu Sterp și a Denisei Coțolan

Cununia civilă a fost organizată într-o manieră specială, întrucât mirii au optat pentru o tematică inedită, de „cowboy”, care a dat o notă autentică și distractivă evenimentului. Cei doi au sosit la ceremonia civilă într-o trăsură trasă de cai și și-au surprins invitații cu ținute inspirate din stilul country, o alegere care reflectă perfect spiritul lor nonconformist.

Chiar și într-un cadru restrâns, acest detaliu a făcut ca ziua să fie memorabilă.

Marele absent al evenimentului a fost Culiță Sterp, fratele mai mare al lui Iancu, însă, în ziua cununiei, acesta s-a aflat în Italia, unde a cântat la un eveniment privat. Deși artistul nu i-a putut fi alături fratelui său, logodnica lui, Daniela Iliescu, le-a transmis un călduros mesaj pe Instagram mirilor: „Casă de piatră! Să fiți fericiți toată viața”.

Citește și: Cum arată meniul de la nunta lui Iancu Sterp. Ce vor servi invitații, dar și cine a ajutat-o pe Denisa în alegerea preparatelor

Cu toate acestea, restul familiei a fost alături de Iancu Sterp și Denisa Coțolan în acest moment plin de bucurie. Acum cu toții așteaptă marea petrecere de nuntă și cununia religioasă, programate pe data de 27 octombrie 2024.