Incredibil ce s-a întâmplat după ce Sebastian i-a făcut o declarație de dragoste inedită Robertei: „Mă pedepsesc singur”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 23 aug 2024, 19:16

Ce s-a întâmplat cu Roberta și Sebastian

Sursa: Captură KANAL D

După cearta aprinsă din prima parte a ediției de azi, din „Casa iubirii”, în partea a doua Sebastian și Roberta au fost pe cale de a se împăca, însă nu a durat mult și conflictul a izbucnit iar între ei.

În timpul transmisiunii video dintre casa fetelor și casa băieților, Roberta și Sebastian au părut să uite, pentru câteva momente, de cearta pe care au avut-o și și-au mărturisit sentimentele unul pentru celălalt.

Ce declarații de dragoste și-au făcut Roberta și Sebastian

Odată ajunsă în vizită la concurenții din „Casa iubirii”, Andreea Mantea a întrebat-o pe Roberta despre motivul principal pentru care îl iubește pe Sebastian.

Roberta: „Cel mai mult iubesc cum mă faci să mă simt lângă tine”.

Andreea Mantea: „Tu de ce o iubești pe Roberta, Sebastian? Sau ce iubești la ea?”.

Sebastian: „Dacă încep să vorbesc despre aspectul ăsta, credeți-mă că trebuie să mai filmăm un episod. Ce mi-a oferit ea și ce m-a făcut să simt e unic, pentru totdeauna.

Practic, mai pe scurt, mie Roberta mi-a dat viață”.

Andreea Mantea: „Cumva putem spune același lucru despre felul în care tu o faci pe ea să se simtă”.

Citește și: Sebastian o pune pe Roberta să aleagă între el și Alexandra! Cum reacționează iubita lui în fața amenințării cu despărțirea: „Vrei să fiu păpușa ta?”

La ce afirmații a trecut Sebastian, după declarațiile de dragoste 

Însă acest moment romantic nu a ținut mult timp, întrucât tânărul și-a amintit de conflictul pe care l-a avut astăzi cu iubita lui, din cauza prieteniei cu Alexandra, iubita lui Gagea, cu care Sebastian a avut o ceartă recentă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Sebastian: „Da, dar uitați că relația noastră pare să nu mai funcționeze așa cum trebuie”.

Andreea Mantea:  „ Ți s-a urât de prea mult bine? Ai tendința să te sabotezi singur? De fiecare dată când ești fericit ți se pare că n-ai voie să trăiești acea fericire?”.

Sebastian: „Da, probabil m-am obișnuit să mă pedepsesc singur, habar nu am”.

Ulterior, moderatoarea emisiunii „Casa iubirii” l-a sfătuit pe concurent să nu mai fie atât de orgolios și să nu mai încerce să-i impună Robertei să încheie prietenia cu Alexandra, întrucât ea nu a încercat să îl despartă prietenul său, Robi.

Citește și: Cum arată mama Robertei de la „Casa iubirii”! La prima vedere pare că i-ar fi, mai degrabă, soră tinerei

Andreea Mantea: „Tu îi ceri să renunțe la ceva, dar tu nu renunți la nimic. Când ea a venit și ți-a spus nemulțumirea legată de prietenia cu Robi, tu ai convins-o și ea ți-a acceptat prietenia și n-a mai zis nimic. Ba mai mult decât atât, s-a împrietenit cu Robi, de ce nu înveți de la ea?”.

Roberta: „El (n.r. Gagea) s-a certat cu Robi. Tu nu aveai nicio treabă în situația asta și ai simțit și tu să te cerți cu el (n.r. cu Gagea). Vezi, mai întâi, unde-i esența, de fapt”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: