INCREDIBIL! Cea mai mare PASIUNE a femeii din imagine era fast-food-ul dar acum CULTURISMUL a trecut pe PRIMUL LOC! Vezi cum arata ACUM

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:11

O mare iubitoare de fast-food, care manca un astfel de meniu "ucigas" in fiecare noapte a facut o schimbare in stilul sau de viata, asa incat aceasta nu numai ca a slabit, ci a devenit si culturista.

Lola Adeoye, in varsta de 43 de ani, si-a transformat corpul dintr-un munte de grasime intr-un trup plin de muschi, ea a reusit sa dea jos mai bine de 45 de kilograme.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/a1-662728c91e5ae78747b9b0c36f9ab5f0.jpg

 

Femeia a inceput sa ia parte de la competitii de culturism inca de anul trecut si a declarat: "Nu pot sa cred cat de mult s-a schimbat viata mea. In momentul de fata ma simt mult mai santoasa si imi place extraordinar de mult competitia.

Este ciudat pentru ca atunci cand faci exercitii nu vezi imediat schimbarea corpului. Dar cand am castigat am fost extraordinar de fericita".

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Imaginile sunt de-a dreptul uimitoare si demonstreaza cum o

femeie care si-a dorit sa slabeasca a ajuns la un rezultat fantastic. Antrenorul ei vazand cat de bine evolueaza  a incurajat-o sa participe in competitii.

Sursa: TheSun