Incredibil! Cheloo, la un pas sa izbucneasca... in lacrimi!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 nov 2020, 01:35

Imposibilul pare sa se intample la X Factor! I-a taxat pe concurenti cu fel de fel de replici acide, i-a trimis acasa fara menajamente si le-a spus adevarul brut in fata, fara a schita niciun semn de emotie.

Imposibilul pare sa se intample la X Factor! I-a taxat pe concurenti cu fel de fel de replici acide, i-a trimis acasa fara menajamente si le-a spus adevarul brut in fata, fara a schita niciun semn de emotie. Nimeni si nimic nu parea sa ajunga vreodata sa-l sensibilizeze pe Cheloo, aparent cel mai dur dintre juratii X Factor. Duminica aceasta, in Judges Home Visit, Cheloo lasa garda jos! Doi concurenti au reusit sa-l emotioneze aproape pana la lacrimi.


In auditii, Dan Bittman a luat pe toata lumea prin surprindere cand nu si-a mai putut stapani lacrimile. Ioan Man, concurentul nevazator aflat acum la un pas de a intra in etapa galelor live, a fost cel care l-a impresionat atat de puternic pe juratul X Factor, nu numai cu vocea sa, ci si cu forta cu care reusteste sa se bucure de viata. Pana acum, singurul dintre jurati care nu si-a aratat emotiile a fost Cheloo, insa Cheloo este foarte imprevizibil.
Nimeni nu se astepta sa-l vada acum atat de emotionat, iar unul dintre concurentii care a facut imposibilul sa se intample a fost din nou Ioan Man, de aceasta data alaturi de Natalia. Daca in etapa auditiilor politista Natalia a vrut sa-l puna pe Cheloo la pamant la propriu, de aceasta data a reusit. Metoda a fost insa una inedita si nu a avut nicio legatura cu vocea.

Cred ca am sa va pun sticla pisata in pantofi pentru ca voi doi cumva imi aratati ca sunteti buni.
O bucata din mine incearca sa omoare intotdeauna partea buna. Consider ca nu este necesara decat in foarte putine momente din viata
”, le-a spus Cheloo.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.