Incredibil cum a aparut Dana Budeanu la înmormântarea fostei sale soacre, Delia Budeanu! Vedeta a atras privirile tuturor

Autor: Diana Ghita

Dana Budeanu a fost prezentă la înmormântarea Deliei Budeanu

Sursa: Captură YouTube Verdict Dana Budeanu; jurnalul.ro

Luni, 21 octombrie, înmormântarea Deliei Budeanu, una dintre cele mai emblematice figuri ale Televiziunii Române, a adus la un loc nu doar familia și prietenii apropiați, ci și numeroase personalități publice.

Printre cei care au condus-o pe ultimul drum pe Delia Budeanu s-a numărat și Dana Budeanu, fosta ei noră, cunoscută pentru stilul său direct și opiniile tranșante, dar care de această dată și-a arătat latura emoțională, în timp ce își lua rămas bun de la fosta sa soacră. Vizibil afectată, Dana Budeanu a fost însoțită de fiicele sale, care au venit să-i aducă un ultim omagiu bunicii lor.

Cum s-a îmbrăcat Dana Budeanu la înmormântarea Deliei Budeanu

Pentru înmormântarea fostei sale soacre, Dana Budeanu a ales o ținută sobră, dar elegantă, formată dintr-o rochie neagră până la genunchi și o blană albă cu imprimeu, care a contrastat cu sobrietatea momentului, dar a reflectat stilul său caracteristic. Lacrimile din ochii săi, vizibile chiar și prin ochelarii de soare, au arătat profunzimea durerii pe care o resimțea, relatează România TV.

Deși s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor, Delia Budeanu a rămas în memoria colectivă drept una dintre cele mai calde și elegante prezențe de pe micile ecrane. Cu o carieră de aproape trei decenii la TVR, Delia a reușit să câștige inimile telespectatorilor prin zâmbetul său inconfundabil și modul profesionist de a prezenta știrile și emisiunile culturale. Aceasra s-a stins din viață la vârsta de 75 de ani, iar ceremonia funerară a avut loc la Mănăstirea Ghighiu, în județul Prahova.

Citește și: Cum a reacționat Dana Budeanu după decesul fostei soacre. În ce relație a rămas cu Delia Budeanu după divorțul de Radu, fiul fostei prezentatoare

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

Ce alte personalități au fost prezente la înmormântarea Deliei Budeanu

Ceremonia de la Ghighiu a adunat multe persoane publice, printre care și premierul Marcel Ciolacu, care a ținut să fie prezent pentru a-și arăta respectul față de Delia Budeanu. Alături de el au fost și alte personalități, precum Loredana Groza și Mitică Dragomir, potrivit viva.ro.

„Doamna Delia Budeanu a fost un reper de profesionalism și eleganță în televiziune.

Dar dincolo de micile ecrane, doamna Delia Budeanu s-a remarcat ca un veritabil ambasador al culturii, dar și un susținător fervent al cauzelor sociale și umanitare. Dumnezeu să o odihnească în pace”,  a transmis Marcel Ciolacu, după decesul prezentatoarei, pe pagina lui de Facebook.

Citește și: De ce a murit Delia Budeanu la 75 de ani. Boala nemiloasă cu care s-a confruntat prezentatoarea TV

Născută pe 28 mai 1946, Delia Budeanu a absolvit Facultatea de Litere a Universității din București în 1969 și și-a început cariera la TVR în 1970. De-a lungul anilor, a fost o prezență constantă pe micile ecrane, în special în emisiuni culturale și de divertisment. Pe lângă cariera din televiziune, Delia a fost și autoarea a două cărți, ultima dintre acestea fiind publicată în vara acestui an, „Jurnal. Rațiune și sensibilitate”. Trecerea sa în neființă reprezintă o pierdere semnificativă pentru întreaga lume culturală și media din România.