INCREDIBIL! Cum a reusit un sibian sa invinga un urs VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:41

Nu e o poveste vanatoareasca...ci pura realitate. Scena desprinsa parca din filmele de groaza a avut loc ziua in amiaza mare in apropierea comunei sibiene Porumbacu de Jos.

 Sibianul a mers la camp sa vada in ce stare se afla culturile sale. De pe patul de spital povesteste ca imediat dupa ce a intrat in lanul cu porumb a dat insa nas in nas cu un urs. Ascultati ce a urmat!

Fiara l-a atacat, insa nici sibianul nu a stat cu mainile in san. Ca un erou intors invingator din lupta povesteste cum i a venit de hac ursului.


Credeti ca povestea se tremina aici? Nici vorba....si asta pentru ca nici ursul, nici sibianul nu s au pierdut cu firea. 15 minute sustine omul nostru ca i au trebuit ca sa puna fiara pe fuga. Avea si cu ce- sustine ca la cei 65 de ani inca se mai antreneaza ..la inele.

Din lupta omul a iesit un pic sifonat ..dar cu fruntea sus. Un vecin care se afla in zona l-a dus de urgenta la Spitalul Judetean din Sibiu.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.