Incredibil! Cum arata Andrei, noul concurent de la "Puterea dragostei", in urma cu cinci ani! Iata cat de suplu era si ce meserie avea pe atunci!

Autor: D.I.
Actualizat: 28 nov 2020, 23:45
video Foto(6)

Andrei este cel mai recent concurent intrat in casa "Puterea dragostei".

Andrei are 28 de ani, vine din Cluj si este zodia Pesti. Inca de cum a pasit in casa "Puterea dragostei", Andrei a starnit reactii in randul fetelor.

Andrei a recunoscut ca are o admiratie aparte pentru Andreea Pirui, pentru care a decis sa intre in emisiune, in incercarea de a forma un cuplu cu ea, in ciuda faptului ca aceasta are deja un cuplu cu Marius de cateva saptamani.

Andrei s-a aratat destul de dezamagit cand a aflat ca Andreea nu este momentan in casa si atunci a decis sa o invite la dans pe nimeni alta decat Manuela.

Citeste si: Bogdan Mocanu, fostul concurent de la "Puterea dragostei", gest extrem! Iata cum a fost filmat, pe capota masinii lui Jador!

Citeste si: Alex, fostul concurent de la "Puterea dragostei", surprins in ipostaze neasteptate, la scurt timp de la plecarea din emisiune! Iata cum a fost filmat tanarul!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Imaginile pe care le-ar vrea STERSE! Andreea Oprica, fara DINTI in gura si cu zambetul larg! O mai recunosti?


Inca de cand a pasit in casa "Puterea dragostei", Andrei a facut furori printre fete, care l-au asaltat cu multe intrebari pentru a descoperi cat mai multe detalii despre el.
Andrei nu s-a sfiit sa publice pe contul lui de socializare imagini de pe vremea in care era mult mai suplu si practica meseria de DJ.
Iata cum arata carismaticul Andrei in urma cu cinci ani:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.