Incredibil! Cum arată Emilia Ghinescu în costum de baie. Cântăreaţa şi-a arătat formele voluptoase într-un costum de baie foarte decoltat

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 12 apr 2023, 04:15

Emilia Ghinescu

Sursa: Facebook Emilia Ghinescu

Emilia Ghinescu a atras atenția cu cele mai recente ipostaze în care apare. Artista a publicat imagini cu ea, în costum de baie.

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România. Artista a cântat pe scene mari, alături de nume grele din industria muzicală. De-a lungul timpului, vedeta ne-a obișnuit cu ținutele tradiționale pe care le poartă la evenimente și la aparițiile publice, dar acum și-a luat prin surprindere fanii și a decis să-și arate trupul bine lucrat la sală și de invidiat. 

Citește si: Emilia Ghinescu, investiție de 300.000 de euro. Cu ce se ocupă artista când nu este pe scenă

Cum arată Emilia Ghinescu în costum de baie

Îndrăgita interpretă are 43 de ani și este mama a trei copii. Cu toate acestea, Emilia Ghinescu are un corp de invidiat.

În urmă cu câteva zile, Emilia Ghinescu a decis să renunțe la costumul tradițional și s-a afișat într-un costum de baie foarte decoltat, care i-a scos în evidență formele voluptoase.

Cântăreața a atras atenția cu cele mai recente fotografii publicate pe contul ei oficial de Instagram.

Emilia Ghinescu s-a fotografiat la piscină într-un costum de baie cu modelul animal print, care îi punea în evidență formele perfecte.

"Iubesc soarele cu toată ființa mea! Vara…anotimpul meu preferat ”, a fost mesajul transmis de Emilia Ghinescu în dreptul imaginilor recente cu ea.

Citeste si: Emilia Ghinescu a vorbit despre divorțul dureros de soțul ei: „Plângea și îmi spunea de ce se întâmplă asta”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bineînțeles, reacțiile fanilor săi de pe Instagram nu au încetat să apară: “ Superbă, minunată, foarte, foarte frumoasă! ”, “ Superbitateeeee de FEMEIE... ”, “ Ai trup, nu glumă! ”, “ Super corp! ”.

Citeste si: Emilia Ghinescu a DEZVALUIT secretele unui par de invidiat. Vezi ce masca naturala isi face artista!

Emilia Ghinescu are 49 de kilograme, însă, pentru a se menține în formă, artista respectă o dietă echilibrată și face mult sport.

Interpreta de muzică populară are un băiat de 24 de ani, o fată adolescentă, de 16 ani, și încă o fetiță de 6 ani.

Emilia Ghinescu este și psiholog

Pe lângă muzică, Emilia Ghinescu mai are o pasiune mare și anume, psihologia.

Într-un interviu, aceasta a vorbit cu drag despre meseria ei, despre care puțină lume știe, dar pe care ea o îndrăgește foarte mult.

"Psiholog sunt de 10 ani, de când am terminat facultatea, dar de un an de zile sunt cu acte în regulă, angajată. Această meserie este foarte frumoasă. Am făcut psihologia cu atâta drag și îmi place în continuare. Îmi place să lucrez cu oamenii, mai ales cu sufletul lor.

Dacă la clinică folosesc trupul oamenilor și mă ocup de tot ce înseamnă frumusețe exterioară, aici mă ocup de frumusețe interioară și contează foarte mult. E fascinant să descoperi caractere diferite, personalități diferite, să vezi că într-o problemă tu ai fost cel care a pus umărul la rezolvarea ei. Trebuie să îl ajuți pe om să găsească calea, să i-o arăți tu, să-l ghidezi către cea bună. Pe mine m-a bucurat lucrul acesta.

Îmi doresc foarte mult să învăț, merg la workshop-uri, tot felul de cursuri pentru noi, psiholog, eu pe asta îmi doresc să merg. Clinica i-o las fetei. Eu îmi doresc să mă axez pe psihologie și muzică și sper să le combin pe amândouă bine.", a declarat Emilia Ghinescu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.