Incredibil cum arata Emy Alupei la doua luni dupa Survivor Romania! Cat a slabit faimoasa de la intoarcerea in tara! FOTO

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 ian 2021, 12:20
Emy Alupei arata uluitor de sexy, la doua luni dupa Survivor Romania! Foto(7)
Emy Alupei arata uluitor de sexy, la doua luni dupa Survivor Romania!

Emy Alupei a fost una dintre cele mai puternice concurente din echipa "Faimosilor" de la "Survivor Romania".

Emy Alupei a devenit un personaj controversat mai ales prin prisma conflictelor cu Razboinicii, in timpul participarii sale la "Survivor Romania". In viata de zi cu zi, Emy Alupei este cantareata si este pasionata de fashion si make up. Tanara adora sa fie mereu in pas cu moda si se machiaza strident ori de cate ori apare intr-un proiect muzical.

Citeste si: Emy Alupei, fără sutien. Imaginea care a făcut furori pe instagram

Faimoasa Emy Alupei a dovedit pe durata sederii sale in Republica Dominicana, in timpul competitiei "Survivor Romania", ca este o fire extrem de puternica, ambitioasa si cu o anduranta aparte. Desi la inceput i-a fost extrem de greu, treptat, aceasta s-a acomodat cu toate greutatile ce tineau de conditiile din camp, dar si de lipsa unei alimentatii consistente.

Desi i s-a reprosat deseori ca este o fire mult prea dura si ca ii lipseste feminitatea, Emy Alupei a reusit dupa incheierea competitiei "Survivor Romania" sa demonstreze contrariul tuturor celor care au criticat-o pe

instagram. Astfel ca fosta concurenta de la "Survivor Romania" a publicat pe cintul ei de socializare la scurta vreme, un scurt clip in care aparea in tinuta sexy, dansand lasciv, semn ca atunci cand isi propune poate fi extrem de senzuala stiind foarte bine sa isi puna in evidenta si latura sa feminina.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: EXCLUSIV Iancu Sterp și Emy Alupei s-au certat! Ce s-a întâmplat între cei doi?

Ulterior, Emy Alupei a incins imaginatia barbatilor, dupa ce a publicat pe Instagram imagini sau filmulete in care aparea in tinute sumare, in costum de baie, sau chiar fara sutien, reusind astfel sa le inchida gura carcotasilor.

Emy Alupei arata uluitor de sexy, la doua luni dupa Survivor Romania!

Fosta concurenta de la Survivor Romania, Emy Alupei, este o tanara nonconformista, care nu tine cont de parerile celor din jur, reusind astfel sa starneasca multe controverse, ori de cate ori apare in public. De aceasta data, fosta concurenta de la "Survivor Romania" si-a surprins fanii din mediul virtual, cu imagini inedite, in care apare la sala, etalandu-si noua silueta de invidiat.

Emy le-a dezvaluit fanilor sai ca a inceput sa aiba mare grija de felul in care arata, lucru extrem de important pentru cariera sa muzicala.

Aceasta face de ceva vreme incoace xbody si merge constant la sala, pentru a-si tonifia musculatura si a ajunge in cele din urma la silueta dorita.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.