Incredibil! Cum arată fiica designerului Ingrid Vlasov? La 17 ani, Noelle face senzație pe rețelele de socializare cu frumusețea ei

Autor: Ana Dinu
Fiinca lui Ingrid Vlasov este extrem de frumoasa
Sursa: Instagram

Noelle, fiica celebrei creatoare de modă Ingrid Vlasov și a lui Marian Nedelcu, are 17 ani și este de o frumusețe rapitoare. Tânăra face senzație pe rețelele de socializare.

Încă de la vârsta de 4 ani, Noelle defila pe podiumurile de la Paris. Fiica lui Ingrid Vlasov este bine cunoscută pentru chipul angelic, ochii mari, albaștri și trăsăturile aristocrate, plus un simţ incredibil al modei, adolescenta nu trece neobservată niciodată. Incredibil cum arată Noelle Vlasov la 17 ani.

Noelle Vlasov s-a schimbat total. Cum arată tânăra?

Ingrid Vlasov se mândrește cu frumusețea fiicei sale. Noelle Vlasov nu trece neobservată niciodată, cu un simț bine dezvoltat al modei, moștenit de la părinții săi, tânăra surprinde pe toată lumea cu aparițiile

sale extravagante.

”Fiica mea s-a născut manechin. O las să se fardeze în fiecare zi, am învățat-o de mică să fie cochetă. Nu mi se pare nociv. Nu e rău să înveți o fetiță să se aranjeze la o vârstă cât mai fragedă”, declara Ingrid Vlasov încă de pe vremea când fiica ei nu împlinise nici 14 ani.

Noelle Vlasov, fiica celebrei creatoare de modă Ingrid Vlasov, a decis să devină vegană. La acel moment, tânăra avea doar 13 ani. Aceasta a explicat pe canalul său de YouTube cum a ajunsă să ia această decizie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ingrid Vlasov, printre cei mai apreciati designeri la Paris Fashion Week. Vezi imagini in premiera din cea mai recenta colectie! VIDEO

”Am luat această decizie din dorința mea de a proteja animalele. De mică am iubit foarte mult animalele și am empatizat cu ele, dar cu timpul am realizat că ele pot fi protejate și că pot contribui și eu.

Așadar, nu mai consum absolut nimic de origine animală.

Înainte de a deveni vegană m-am consultat cu părinții, cu medicii și cu nutriționiștii și am înțeles că cel mai sănătos e să elimin produsele de origine animală treptat, ceea ce am făcut și eu. Am renunțat întâi la carne, apoi la ouă și în sfârșit la lactate. Recunosc că nu a fost ușor și cel mai greu mi-a fost să renunț la toate prăjiturile mele preferate, dar am căutat și am găsit multe rețete vegane”, a

povestit Noelle Vlasov pe YouTube.

Noelle este o adolescentă în toată firea, frumusețea irezistibilă și eleganța specifică le păstrează în continuare. Fiica lui Ingrid Vlasov este extrem de frumoasă și cu un simț bine dezvoltat al fashionului, semn că i-a moștenit pe părinții săi.

Citeste si: Fiica lui Ingrid Vlasov, un adevarat fenomen in moda! La doar 12 ani, aceasta are un blog renumit si face primii pasi spre o cariera de succes! Iata cum a decurs prima sa intalnire cu Silvia, castigatoarea primului sezon "Bravo, ai stil"

 

Taguri: