Incredibil cum arăta Mihaela de la „Casa iubirii” în urmă cu 12 ani! Fotografiile în care abia o recunoști pe câștigătoarea sezonului 2

Autor: Lavinia Medrea
Mihaela machiată Foto(5)

Cum arăta Mihaela acum 12 ani

Sursa: Facebook Mihaela Homa

Mihaela Homa, câștigătoarea sezonului 2 „Casa iubirii”, arăta cu totul diferit în urmă cu 12 ani, față de prezent!

Mihaela Homa, una dintre fostele concurente „ Casa iubirii” de la Kanal D, emisiune prezentată de Andreea Mantea, este câștigătoarea sezonului 2 și a reușit să ajungă la inimile fanilor ei prin felul ei autentic de a fi, dar și prin frumusețea ei.

Incredibil cum arăta Mihaela de la „Casa iubirii” în urmă cu 12 ani

Toată lumea știe cum arată astăzi Mihaela de la „ Casa iubirii ”, și putem fi de acord că este de o frumusețe aparte, dar puțină lume știe cum arăta câștigătoarea sezonului 2 al competiției

în urmă cu 12 ani, când era mult mai tânără și mai mică, la vârsta de aproximativ 16 ani.

Citește și: Antoni și-a îngrijorat fanii! Ce a pățit concurentul de la „Casa iubirii” în toiul nopții: „Nu mă simt bine fizic”

Din fotografii putem observa că Mihaela era o tânără frumoasă, cu o sclipire aparte în ochi, dar din prima vedem cât de diferit arăta față de cum o știe toată lumea.

Fosta concurentă de la „Casa iubirii” era șatenă și nu avea buzele la fel de voluminoase ca în prezent. Totuși, zâmbetul inconfundabil al acesteia ne face mereu s-o recunoaștem pe câștigătoarea sezonului 2 dintr-o mare de oameni!

Și stilul vestimentar al Mihaelei era mult mai diferit. În adolescență, pare că fostei concurente îi plăcea să abordeze un stil tineresc, cu eșarfe și accesorii, cercei mari și fuste mini.

Acum, Mihaela Homa este o adevărată femeie, foarte elegantă și finuță.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Cine este Mihaela Homa

Despre Mihaela știm că are 30 de ani, este din Satu Mare și intrase în „Casa iubirii” cu gândul să-și găsească un partener pe măsura ei: onest, corect și familist.

Citește și: Date cu peripeții! Sebastian, scos din minți de Roberta: „Nu mai pot de nervi!” Aflați ce se va întâmpla, joi, 20 iunie, într-o nouă ediție incendiară a emisiunii Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Deși a intrat în emisiune cu gânduri de măritiș, Mihaela nu a avut mare noroc în competiție. A avut o relație intensă și tumultuoasă cu Robert Chirescu, fost concurent al sezonului 2, relație care a luat sfârșit din cauza neînțelegerilor apărute.

În timp, cei doi au ajuns să nu se mai înțeleagă absolut deloc și să se critice constant prin diverse atacuri verbale.

Spre finalul sezonului, când se apropia Marea Finală, Mihaela și Cosmin au încercat să se apropie, dar și-au dat seama repede că nu se potrivesc pe plan romantic unul cu celălalt, ci doar ca prieteni. 

În final, deși nu a găsit dragostea adevărată, Mihaela s-a ales cu titlul de câștigătoare al sezonului 2 „Casa iubirii” și cu un cec în valoare de 75.000

de lei.