Incredibil! Cum arata profesorul Ferman din serialul Doctorul minune, la bustul gol! De asta celebrul Onur Tuna a cucerit multe femei frumoase!

Author: Ana Filip
Actualizat: 11 oct 2021, 10:59
onur tuna Foto(6)

Onur Tuna, unul dintre cei mai carismatici si talentati actori din Turcia

Sursa: Instagram

Ferman din serialul Doctorul minune este un barbat atragator si extrem de sexy in viata reala! Iata cum arata celebrul Onur Tuna la bustul gol!

Ca si in serialul Doctorul minune, in care da viata medicului Ferman, unde este placut de multe femei frumoase si in viata reala, celebrul actor Onur Tuna este de asemenea un barbat seducator, in jurul caruia roiesc mereu multe femei frumoase. Asa se explica faptul ca de-a lungul anilor, mai ales de cand a devenit un actor renumit, Onur Tuna a cucerit multe femei frumoase din breasla sa, alaturi de care a trait povesti intense de dragoste.

Cine este Ferman din serialul Doctorul minune, dincolo de platourile de filmare?

Indragitul actor Onur Tuna s-a nascut in anul 1985, in orasul Canakkale, in Turcia, intr-o familie de intelectuali. Tatal sau, profesor de matematica, iar mama sa econimista, l-au indrumat pe fiul lor, peste ani sa urmeze o cariera in stiintele exacte. Astfel, tanarul Onur Tuna, ajuns la varsta majoratului a decis sa urmeze studiile Facultatii de Economie, pentru a le implini visul parintilor sai.

Insa niciodata n-a renuntat la gandul de a-si indeplini si marea dorinta de a deveni un actor renumit si apreciat de public, asa cum visa inca din adolescenta.

Destinul avea sa-i pregateasca un drum spre o cariera in domeniul actoriei, o cale ce a urmat-o cu mare incredere in propriile forte, ce l-a condus catre succesul de astazi. Pentru ca a simtit chemarea pentru actorie, Onur a decis sa urmeze si cursurile unei scoli private de teatru din Izmir, Mujdat Gezen Art Center, devenind astfel actor cu drepturi depline.

Citeste si: EA este iubita lui Ferman din serialul Doctorul minune, in viata reala! Iata cu cine se iubeste Onur Tuna, actorul cu cei mai frumosi ochi din Turcia!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Desi s-a dedicat trup si suflet actoriei, Onur Tuna si-a dorit sa isi puna in aplicare si cunostintele de muzica pe care le acumulase in timpul celei de-a doua facultati, cea de Muzica Calsica, in cadrul Universitatii Eylul, pe care a facut-o in paralel

cu cea de Economie. Treptat Onur a inceput sa ii surada ideea de a compune si muzica si atunci a decis sa isi realizeze si un studio muzical chiar in locuinta sa din Istanbul, acolo unde se refugiaza de multe ori dupa multe ore de filmari.

Cum arata profesorul Ferman din serialul Doctorul minune, la bustul gol!

In anul 2011, Onur Tuna a primit si primul lui rol intr-un serial de televiziune, "Hayat Devam Ediyor", care i-a adus un prim pas catre cariera de succes din prezent.

Tanarul actor a reusit inca de la primele sale aparitii pe micile ecrane sa cucereasca publicul feminin din Turcia, atat datorita talentului sau, cat si datorita aspectului fizic uluitor de sexy.
Treptat Onur Tuna a devenit din ce in ce mai adorat de public dar si de multe femei frumoase din breasla actritelor tinere cu care deja jucase pe platourile de filmare.

Nu este de mirare ca femeile roiesc in jurul celebrului si sarmantului actor Onur Tuna! Acesta arata incredibil la bustul gol, avand un corp bine lucrat la sala de forta.

Este foarte inalt si are ochii albastri incantatori. Nu de putine ori Onur a fost supranumit actorul cu cei mai frumoasi ochi din Turcia.

Citeste si: EA a fost cea mai mare iubire a celebrului Onur Tuna, actorul care da viata medicului Ferman din serialul Doctorul minune! Este vorba despre fosta sotie a celebrului Keremcem!