Incredibil cum arata sora Andreei Oprica! Are o cariera in domeniul militar! Singurele imagini cu ea

Autor: O.P.
Actualizat: 22 mai 2020, 11:23

Andreea Oprica a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la ''Puterea dragostei''.

Putina lume stie faptul ca Andreea Oprica are o sora la fel de frumoasa ca ea. Se pare ca aceasta are o cariera in domeniul militar. Andreea este foarte mandra de sora ei si chiar a postat o fotografie cu aceasta.

Citeste si: Bogdan Mocanu a spus totul! Ce planuieste sa faca dupa despartirea de Andra

Iata cat de frumoasa este aceasta.

Seamana?

Aceasta a parasit emisiunea si s-a intors in Romania. S-ar parea ca aceasta s-a intors in Romania cu un motiv, si anume, ca ar fi insarcinata. Mai multi fani de ai ei spun asta in comentariile de pe retelele de socializare. Andreea Oprica a postat chiar si o fotografie cu un bebelus, alaturi de o inimioara.

Andreea a incercat sa aiba cateva relatii in casa ''Puterea dragostei'', insa nu a reusit sa g

Citeste si: Ce fac Ligi și Daiana în afara emisiunii? Ramona le-a filmat și a făcut imaginile publice

aseasca persoana potrivita. Aceasta a postat pe o retea de socializare o imagine cu singurul barbat caruia ii apartine inima ei, si anume tatal ei. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Andreea Oprica a recunoscut inca de la inceput ca a venit hotarata sa isi gaseasca jumatatea. Intrarea Andreei in casa l-a uluit la acea vreme pe Mocanu, care a marturisit in cele din urma ca o cunoaste dinainte pe tanara blonda, deoarece lucrau in acelasi domeniu.

Andreea are varsta de 31 de ani si provine din Iasi. Aceasta a declarat ca detine o agentie de modeling si asa a avut ocazia de a-l cunoaste pe Mocanu cu ceva vreme in urma, cand si el lucra in domeniu si aveau prieteni comuni.

Citeste si: ESTE INTERZIS incepand cu 15 mai! Ce nu ai voie sa faci! Anuntul presedintelui Iohannis

Andreea Oprica a atras atentia aspura ei inca de la intrarea in emisiune, prin stilul liber de a vorbi. De asemenea, aceasta a intrat in multe conflicte cu mai multi concurenti din casa "Puterea dragostei". 
Desi a incercat pe parcursul sederii sale in casa "Puterea dragostei" sa se apropie de cativa baieti, Andreea nu a reusit sa-si intalneasca marea iubire.

De ceva vreme insa aceasta a recunoscut ca il place pe Andy si ca si-ar dori enorm sa il intalneasca pentru a-l cunoaste mai bine si de ce nu, pentru a incerca sa formeze un cuplu.
De curand, visul Andreei s-a indeplinit deoarece Andy a revenit in casa "Puterea dragostei", mai sarmant ca oricand si la fel de dornic sa isi intalneasca jumatatea.

Citeste si: Roxana si Turcu s-au impacat! S-a intamplat dupa ce el a batut-o si i-a spart buza!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.