Incredibil! Cum aratau actorii din "DRAGOSTE INFINITA", la inceputurile lor in actorie! Iata cat de mult s-au schimbat personajele din distributia serialului tau preferat!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 apr 2017, 11:53

Acestia si-au schimbat infatisarea odata cu trecerea timpului si cu dezvoltarea profesiei lor.

Din distributia de exceptie a serialului "Dragoste infinita" fac parte multi actori consacrati care au deja un palmares impresionant si care sunt indragiti atat de publicul din Turcia cat si de telespectatorii din tarile in care au fost difuzate productiile in care au jucat.

Cei mai multi dintre acestia si-au descoperit de timpuriu pasiunea pentru actorie si au inceput sa profeseze in domeniu imediat dupa finalizarea studiilor.

Acestia au trecut prin schimbari fizice majore odata cu evolutia profesionala si au devenit din ce in ce mai indragiti de publicul larg.

Dintre toti actorii serialului "Dragoste infinita", cel mai schimbat este Burak Ozcivit, care interpreteaza rolul lui Kemal, a debutat in modelling si abia apoi a patruns in lumea artistica, unde s-a afirmat rapid datorita talentului si aspectului sau fizic.

Si astfel de la statutul de fotomodel a ajuns unul dintre cei mai talentati si carismatici actori ai momentului, in Turcia.

Neslihan Atagul, care joaca rolul lui Neslihan, a avut o evolutie fulminanta in actorie, aceasta s-a remarcat rapid printr-un talent deosebit dar si prin frumusetea sa angelica si a cucerit publicul prin intermediul rolurilor jucate de-a lungul timpului.

Toti ceilalti actori sunt celebri in Turcia si peste hotare si au trecut de asemenea prin schimbari fizice majore in timp, transformandu-se in adevarate simboluri ale serialelor turcesti: Kaan Urgancioglu-Emir, Zerrin Tekindor-Leyla, Burak Sergen-Galip, Nese Baykent-Vildan, Zeyno Eracar- Fehime Orhan Güner- Hüseyin Kürşat Alnıacık- Önder Rüzgar Aksoy- Tarık Melisa Asli Pamuk-Asu, Bariş Alpaykut-Ozan, Cagla Demir-Banu, Hazal Filiz Küçükköse-Zeynep, Gökay Müftüoğlu-Salih, etc.