Incredibil cum au aparut concurentii de la "Puterea dragostei" in emisiunea de astazi! Cum vor fi pedepsiti

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 09 oct 2020, 00:13
Cristina Mihaela Dorobantu

In editia de astazi, baietii din casa "Puterea dragostei" au decis sa protesteze. Cum? Au intrat in "silenzio stampa". Oare este Alexandra tinta protestului lor?

Concurentii de la "Puterea dragostei" au decis si de aceasta data sa dea dovada de imaturitate. Baietii au incercat sa faca un mic protest, astfel si-au lipit scotch pe gura, incat sa nu mai poata sa vorbeasca. 

Printre cei care au participat la micul protest a fost si Cristian, fratele Biancai Comanici, care scanda: "Protest, protest!"

 

Nicos, Cristian si Alexandru au recurs la gesturi drastice

Atitudinea pe care au avut-o pretendentii emisiunii nu a fost apreciata de fete, insa frumoasa prezentatoare Cristina Mihaela Dorobanțu s-a bucurat de gestul baietilor, deoarce a putut sa vorbeasca fara sa o intrerupa vreun concurent. 

Se pare ca baietii nu tin cont de regulile pe care ar trebui sa le le respecte in casa "Puterea dragostei" si au inceput sa strice obiecte precum, camere de filmat, usi, boxe etc.

Concurentii vizati sunt Nicos, Cristian si Alexandru.

Indignata de atitutinea lor de copii de gradinita, moderatoarea emisiunii le-a adresat cateva cuvinte celor care au recurs la gesturi drastice.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Daca voi credeti ca asa ceva trebuie sa vada lumea la televizor, va inselati! Nu este normal nimic din ceea ce se intampla. Sunt socata! Efectiv am ajuns la concluzia ca voi nu vreti sa intelegeti ce am eu de transmis. Lucrurile care se strica vor fi sanctionate.", a spus Cristina Mihaela Dorobanțu.

 

 

 

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.