Incredibil! Cum s-a transformat Bianca Drăgușanu de când apare la TV. O recunoşti?

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 30 mai 2021, 11:11
video Foto(5)

Bianca Drăgușanu a apelat la numeroase intervenții estetice de-a lungul vieții ei și nu vrea să se oprească aici. Diva a făcut multe schimbări, iar în articolul de mai jos puteți să vedeți majoritatea transformărilor prin care a trecut.

Bianca Drăgușanu nu mai are nevoie de nicio prezentare, deoarece este cunoscută de publicul din România, ea fiind mereu în centrul atenției. De-a lungul anilor, vedeta a avut parte de o serie de intervenții estetice, care i-au transformat înfățișarea. Iată cum s-a schimbat tânăra în ultimii ani.

Citeste si: Fiica Biancăi Drăgușanu are probleme grave de sănătate. Vedeta este disperată: "Nu știu ce să mai fac. Din păcate..."

Bianca Drăgușanu, tranformare incredibilă

Prima apariție televizată a Biancăi Drăgușanu a fost în cadrul unei emisiuni de dragoste. Mai plinuta, cu multe alunite si cu parul carliontat, Bianca pare o cu totul alta persoana. Atunci, Bianca nu avea un fizic de invidiat, așa cum are acum. Astfel, vedeta a decis să înceapă seria transformărilor, iar vedeta pare din ce în ce mai tânără.

Citeste si: Incredibil! Cum arata Bianca Dragusanu nemachiata? Nu o recunosti!

Bianca Drăgușanu a ales să investească foarte mult în imaginea sa, iar în toată această perioadă a fost atentă la felul cum arată și cum se prezintă în fața publicului de pe rețelele de socializare sau de la TV.

Aceasta și-a făcut numeroase operații estetice, tratament, intervenții, însă nici sportul nu l-a lăsat deoparte și a fost atentă ca mereu să aibă un fizic de invidiat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aceasta a reușit să slăbească mult față de prima apariție TV, însă cu siguranță transformările nu s-au oprit aici.

Citeste si: Bianca Drăgușanu a îmbrăcat din nou rochia de mireasă! Cum a arătat vedeta FOTO

Așa cum putem observa din fotografii, diva s-a menținut la culoarea inițială, blondul, dar de-a lungul timpului a ales să mai accepte și anumite provocări și a încercat și brunetul, roșcatul sau diferite nuante și șuvițe care din nou au făcut-o să fie în centrul atenției, ca de fiecare dată.

Citeste si: Cătălin Botezatu și-a ales moștenitorul! Cui îi va lăsa creatorul de modă averea sa de milioane de euro, prin testament

Fiind unul dintre cele mai controversate persoaneje din showbiz, Bianca Drăgușanu s-a bucurat mereu de privirile tuturor, astfel că la fiecare schimbarea mai reușea încă o dată să capteze atenția.

Citeste si: Pe cine iubește Bianca Drăgușanu? A făcut anunțul în urmă cu puțin timp: „Te iubesc! Cea mai bună relație!”

"Dupa 30 de ani, o injectie cu botox e normala, zic eu, nu exista tinerete fara batranete. Cine spune ca a folosit o crema-minune ca sa-si astupe ridurile …minte, te rog sa ma crezi! Nu exista miracole. Atat! Astea-s toate marile mele operatii estetice! Eu nu m-am dus In America sa dau 80.000 de dolari sa-mi scot o pereche de coaste sau sa-mi fac cine stie ce alta nebunie. N-am nici bani, nici nevoie!", a mai spus Bianca Dragusanu. 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.