Incredibil cum s-au îmbrăcat doi concurenți de la „Casa iubirii” în emisiunea de astăzi. Fanilor nu le-a venit să creadă

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 29 aug 2024, 15:57

Teodora l-a chemat pe Moldo în camera roșie.

Sursa: Kanal D

În ediția de joi, 29 august, Teodora l-a chemat pe Moldo în camera roșie, însă un alt detaliu le-a atras atenția privitorilor.

Cameră roșie plină de emoție pentru Teodora și Moldo. Concurentul i-a mărturisit Teodorei că și-ar dori un date cu ea. Cei doi concurenți au atras toate privirile cu ținutele lor, ambii alegând să poarte animal print.

Citește și: Giuly și Robert, puși la zid de concurenții din Casa iubirii: "Ți-e frică..." De la ce a pornit cearta? Aflați ce se va întâmpla, joi, 29 august, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Teodora și Moldo, ținute identice în ediția de azi

Moldo și Teodora s-au văzut în camera roșie, iar cei doi au fost surprinși să vadă că și-au asortat până și hainele, cei doi optând pentru ținute animal print. Cei doi concurenți au vrut să iasă în evidență, așa că au optat pentru ținute cu un imprimeu neobișnuit. Teodora a ales să poarte un compleu animal print, cu fustă-pantaloni și top, în timp ce Moldo a optat pentru o cămașă animal print.

Moldo a fost extrem de atent la ținuta Teodorei, iar cei doi au petrecut toată camera roșie îmbrățișați.

Teodora: De ce nu ești bine?

Moldo: Nu știu.

Teodora: Adică eu sunt aia răcită și am o stare bună, și tu ai luat-o razna?

Citește și: Rebecca, dezamăgită când află de ce a chemat-o Antoni în camera roșie: „Una e să mă chemi că vrei, alta e să mă chemi că plâng” Concurenta a fost deranjată de faptul Antoni ar fi vrut să o cheme pe Virginia

Moldo i-a dezvăluit Teodorei faptul că discuțiile din casă îl obosesc și că nu poate înțelege atitudinea unora. Acesta susține că Antoni i-a atras atenția asupra faptului că s-a schimbat și că acum este de aceeași părere cu Gagea.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Moldo: Mă obosesc conversațiile astea și tot felul de chestii. Nu știu. Nu vezi că aici nu-ți poți da o părere că zice lumea că te aliezi, că nu știi ce faci. Zicea Antoni că m-am schimbat. Oricum nu m-am înțeles niciodată cu el.

Teodora susține că și ea a avut o discuție cu fetele în legătură cu Gagea, iar ea, Virginia și Francesca i-au luat apărare, considerând că toată lumea îi sare în cap fără motiv.

Teodora: Astăzi am avut și eu o discuție cu fetele în cameră, despre Gagea, eu, Francesca și Virginia. Am spus că de fiecare dată când încearcă să vorbească, parcă toată lumea îi sare în cap.

Moldo a cerut date cu Teodora

Pentru a se detașa de subiectele din casă, Moldo a făcut un anunț neașteptat în legătură cu ceea ce-și dorește.

Concurentul i-a mărturisit Teodorei că-și dorește un date sau o interacțiune cu ea.

Citește și: Rebecca, copleșită după ce Antoni a pus punct. Motivul pentru care concurenta a izbucnit în lacrimi: ,,Nu-mi mai place, mă simt în plus”

Moldo i-a mărturisit Teodorei faptul că-și dorește să o cunoască și-n afara casei, fără camere de filmat. Spre bucuria lui, Teodora i-a mărturisit că și ea și-ar dori să se cunoască mai bine.

Moldo: Vreau să-ți zic că vreau să mergem la date. Vreau să te cunosc, vreau să mă cunoști și în afară. Mă refer o zi așa, nu o săptămână. Pur și simplu, un date așa, să interacționăm și noi. Deci doamna Andreea, dacă ne auziți, îmi exprim dorința, vă rog frumos, să am oportunitatea, dacă se poate și cât de curând posibil, mi-ar plăcea să mergem și noi la un date, vă rugăm frumos.

Aici puteți viziona momentul din prima parte a emisiunii ”Casa iubirii”, joi, 29 august: