INCREDIBIL! DETALIUL la care NIMENI nu se astepta. "E scandalos sa faci asa ceva in public" FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:03

Orice cuplu obisnuieste ca dupa ce se intoarce din vacanta sa se uite la fotografiile care au surprins cele mai frumoase momente pentru ei.

 Asa a facut si un cuplu care s-a intors din vacanta si la cateva zile au descarcat pozele pentru a isi mai aduce aminte inca o data cum au petrecut. Astfel, trecand in revista fiecare moment in parte, un detaliu mai putin ortodox i-a sarit in fata copilului celor doi.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/cand-s-a-uitat-cu-familia-la-pozele-din-vacanta-nu-i-a-venit-sa-creada-ce-a-vazut-unii-pur-si-simplu-nu-se-pot-abtine-pana-acasa-201701-853304de42e21e55b90b6dd35c10cbc2.jpg
Acesta a observat cum in plan secund, intr-o poza, doi tineri intretineau relatii intime chia rin vazul tutror, fara a se sinchisi si a le pasa de ceva anume.
Parintii nu prea au stiut cum sa ii explice ce se intampla, rezumandu-se la a-i spune ca acei oameni nu au mai avut rabdare sa ajunga acasa pentru a face acel lucru. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.