Incredibil! Doar UNUL din 100 de oameni se nasc cu aceasta gaura in pavilionul urechii! Explicatia oamenilor de stiinta pare un scenariu de filme SF!

Editor: Bogdan Mihai Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:44

Aceste mici gauri poarta numele de sinusuri preauriculare si sunt inosfesive pentru "purtator".

In Europa si America procentul celor care se nasc cu aceste gauri in zona urechilor este de sub 1%, in timp ce in asia 2,5% dintre locuitori le au. In Africa, procentul este de 10%. Unele culturi le-au introdus in mitologie. De exemplu, in Etiopia se spune ca sunt semn de mare bogatie.

Sinusurile preauriculare apar in zona in care cartilagiul urechii se ataseaza de fata. In ocazii rare, acestea se pot infecta, insa tratamentul e usor, cu antibiotice.

Neil Shubin, un biolog specializat in evolutia speciilor, citat de Business Insider, a declarat ca acestea ar putea fi vestigii istorice ale branhiilor pestilor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.