INCREDIBIL! El e baiatul alergic la Craciun

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 nov 2020, 10:05

Poate intra in soc anafilactic daca sarbatoreste Craciunul alaturi de ceilalti!

Theo Lester, un baietel in varsta de 6 ani din Marea Britanie, sufera de o forma rara de alergie care il pune in situatia ingrata de a nu putea sarbatori Craciunul. Baiatul nu poate sta in preajma unui brad sau pin natural, nu poate manca carne tocata si nici nuci sau alune. Mama baietelului, in varsta de 37 de ani, sufera si ea de aceeasi forma rara de alergie.

Femeia a declarat pentru un cotidian britanic ca perioada sarbatorilor de iarna, in special Craciunul, este una de cosmar pentru ea si fiul ei.
Ii pare rau ca si micutul ei i-a mostenit boala! Baiatul nu a atins si nici nu a mirosit niciodata un brad adevarat. “ Mi-ar fi placut sa fie si el ca ceilalti copii ”, a declarat cu amaraciune mama lui Theo.

Mama lui Theo a descoperit de la o varsta frageda ca are o forma atipica de alergie. In timp ce impodobea bradul alaturi de familie, i s-a facut rau deodata.
Pielea i s-a inrosit si avea senzatia ca se sufoca. Dupa ce l-a nascut pe Theo a mers la medic pentru a-i face teste pentru depistarea alergiilor. Asa a descoperit ca micutul o mosteneste. Si asta nu e tot! Ambii, mama si fiul nu suporta nici macar fumul lasat in urma aprinderii artificiilor. De Craciun sau de Revelion sunt nevoiti sa stea singuri, in casa, pentru ca ceea ce pare normal celorlalti, lor le poate fi fatal.


Sursa foto: dailymail.co.uk

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?