INCREDIBIL! El e barbatul alergic la frig. Un singur fulg de zapada l-ar putea ucide

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 15 oct 2020, 12:10

Doctorii sunt uimiti de afectiunea rara de care sufera Bernard Ward, un tanar din Marea Britanie. Iarna este un adevarat cosmar pentru el.

Si asta nu din cauza traficului ingreunat din cauza zapezii sau a temperaturilor scazute. Barbatul sufera de o alergie severa la frig are o intoleranta puternica din cauza unei alergii rare care a uimit lumea medicala. Temperaturile sub zero grade il fac sa nu mai iasa afara din casa. Uneori, daca este prea rece afara, sta cu manusi chiar si in interiorul unei locuinte.

Pielea lui Bernard Ward se umple de urticarie si basici rosii daca sta chiar si pret de cateva minute in frig.

Odata a asteptat autobuzul cand afara erau -10 grade Celsius, iar asta era sa-l coste viata. Tanarul a a fost la un pas de a intra in soc anafilactic. Pana si un fulg de zapada l-ar putea ucide.

Urasc de moarte iarna! E un adevarat chin pentru mine. Ma costa foarte mult incalzirea locuintei si hainele speciale pe care sunt nevoit sa le imbrac din cauza alergiei ”, a declarat barbatul pentru cotidianul Mirror.
Bernard Ward a fost diagnosticat cu urticarie la frig, un tip de alergie care face corpul sa reactioneze bizar la temperaturi scazute.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?