INCREDIBIL! el este cel mai murdar om din lume: nu s-a mai spalat de 60 de ani. Ai curaj sa vezi cum arata?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 25 sep 2020, 21:45

Igiena personala este un lucru extrem de important pentru majoritatea oamenilor. V-ati imaginat insa vreodata cum ar fi sa stati nespalat zeci de ani?

Pare greu de crezut, dar un astfel de om exista, si traieste in Iran. Amou Hadji, acum in varsta de 81 de ani, a fost desemnat de Cartea Recordurilor drept cel mai murdar om din lume.

Batranul nu s-a mai spalat de 61 de ani si este mandru de performanta lui, spunand ca asa se simte mai aproape de pamant. Desi i s-a oferit de mai multe ori sansa de a-si face o curatare completa a corpului, barbatul a refuzat de fiecare data, temandu-se ca s-ar putea imbolnavi.



Amou Hadji traieste si doarme pe strazi, mananca ceea ce gaseste in gunoi si fumeaza fecale de animale dintr-o pipa improvizata. Iata mai multe imagini cu batranul:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.