INCREDIBIL: El este indianul obsedat de AUR! Si-a facut tricou din AUR MASIV si poarta bijuterii care cantaresc peste 10 kilograme VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 nov 2020, 09:15

Datta Phuge, un om de afaceri din India, s-a autointitulat recent ca fiind "omul de aur".

Nu a facut acest lucru dintr-o pura intamplare, ci pentru ca are o pasiune mai putin obisnuita: este obsedat de metalul pretios.

A ajuns astfel pana in punctul in care si-a comandat un tricou facut in totalitate din aur de 22 de karate, cu o greutate de 3.2 kilograme.

15 persoane au lucrat la realizarea obiectului vestimentar neobisnuit. Pentru terminarea lui au fost nevoie de 18 ore de lucru, timp de 15 zile.


"A fost visul meu sa am acest tricou. Cu ajutorul lui reputatia mea va fi si mai puternica", a declarat omul de afaceri.

El a adaugat ca vedete obiectul vestimentar ca pe o investitie.

"Oamenii cumpara masini sau merg in vacante exotice pentru a se relaxa. Eu nu sunt asa. Pentru mine aurul este cea mai mare pasiune. De aceea am fost dispus sa cheltui o suma mare de bani pe acest tricou".


Datta Phuge mai obisnuieste sa poarte, pe langa tricoul de aur, si 10 lanturi, 6 bratari si 25 de inele, toate din aur.

In total, barbatul merge cu peste 10 kilograme de aur la el in fiecare zi. Pentru a fi in siguranta este mereu flancat de bodyguarzi si are casa intesata de sisteme de siguranta.



/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard04-d5dad0d82ac29553de7ec296eee87815.jpg