INCREDIBIL - Este atat de fragila incat o briza usoara o poate dobori. Fetita sufera de o boala extrem de rara! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 oct 2020, 16:45

Abbi Bennett, o fetita in varsta de patru ani sufera de o boala genetica extrem de rara, care este intalnita la un copil dintr-un milion.

Cu ce o afecteaza acest lucru pe micuta? Ei bine, Abbi este atat de fragila incat nu se poate plimba singura pe afara deoarece pana si cea mai usoara briza de vant o poate tranti la pamant. Argument al acestei afirmatii este faptul ca tanara, in timp ce mergea cu mama ei la supermarket, a fost dezechilibrata de vant, clipa in care pana si mama ei a realizat cat de fragila este micuta de doar patru anisori.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/crop1-4b1612b45e1fbb23dcbcf856fee43582.jpg


"Nu-mi venea sa cred cand am vazut ce s-a intamplat. Ajunsesesem in fata supermarket-ului si o pusesem jos doar cateva secunde, timp in care trebuia sa-mi scot geanta din masina, moment in care vantul a doborat-o si s-a lovit la cap incepand sa sangereze. Trebuie sa fim foarte atenti cu ea si sa avem grija sa nu se raneasca", a povestit mama fetitei pentru DailyMail.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 Din nefericire pana in prezent nu s-a gasit niciun tratament pentru boala de care sufera Abbi, ma mult decat atat se stiu foarte putine lucruri despre aceste cazuri extrem de rare.

Sursa: DailyMail

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.