INCREDIBIL! EXMATRICULATA din cauza ca s-a dus cu parul vopsit la scoala

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:45

O eleva de 15 ani din Marea Britanie trece prin clipe de cosmar. Si-a vopsit parul roscat si a fost uimita sa afle ca a incalcat, astfel, regulamentul de ordine interioara.

Shaunni Barker, in varsta de 15 ani, a avut socul vietii ei cand s-a dus la scoala intr-o zi de luni. Fata isi vopsise parul roscat in week-end si abia astepta sa auda parerea colegilor. A aflat-o, in schimb, pe cea a profesorilor care au anunta-o imediat ca este in pericol de a fi exmatriculata pentru ca a incalcat regulamentul de ordine interioara a scolii.

Eleva a constatat cu stupoare ca toti colegii au inceput sa o ocoleasca dupa acest incident, devenind totodata si tinta rautatilor si a ironiilor din partea acestora.

Mai mult i s-a transmis sa nu mai vina la scoala pana nu vine cu o nuanta a parului cat mai apropiata de cea naturala.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Mama fetei a fost infuriata de decizia corpului profesoral. Ea isi descrie fiica ca fiind o eleva studioasa. Faptul ca si-a vopsit parul nu ii influentaza cu nimic performantele scolare.

Ea vrea ca fiica ei sa fie reprimita i scoala si tratata cum se cuvine.

" Si roscatul poate fi o culoare naturala. Cu ce ii influenteaza culoarea parului studiul sau rezultatele scolare?", a declarat indignata femeia pentru cotidianul Daily Mail. Pozitia conducerii institutiei scolare este, insa, ferma si categorica:" Elevii nostri sunt ambasadorii acestei scoli si ne asteptam ca ei sa ne reprzinte in lume asa cum se cuvine, intr-un mod cat mai decent cu putinta", a declarat directorul institutiei.

 

Taguri: