Incredibil. Face machete de masini identice cu originalul pana la cel mai mic detaliu!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:03

Sunteti pasionati de masini, vreti sa impresionati pe cineva cu un cadou deosebit sau, pur si simplu, sa aveti in casa o piesa unicat?

Toate variantele sunt posibile, printr-o simpla macheta auto. Insa, ce-i drept, nu-i chiar atat de simplu. Dimpotriva! Arta cere munca, nu gluma! Faceti cunostinta cu Bogdan! Din spatele unui birou ticsit cu piese auto in miniatura, lucreaza de zor la o noua macheta.

Machetele create de Bogdan sunt identice cu originalul pana la cel mai mic detaliu. Fie ca este vorba de camioane care transporta incarcaturi sau de masini de teren pline de noroi, totul se regaseste in miniaturile pe care le face.

Micile opere de arta primesc si certificate de unicitate. Ba chiar doritorii unei astfel de machete sunt luati in totalitate pe neasteptate de „chestionarul” la care sunt supusi: „ Sunt surprinsi de interogatoriul pe care-l fac cu ei inainte sa le fac machete, pentru ca ma intereseaza varsta, preocuparile, pasiunile, ce job are, in ce domeniu activeaza, e o persoana dinamica, e o persoana statica si atunci, in functie de asta, facem modelul ”.

Bogdan si-a descoperit talentul la varsta la care alti copii nu stiu cum sa-si pacaleasca parintii pentru a sta cat mai mult timp la joaca. Avea 7 ani. Au trecut zeci de ani de atunci iar incercarile de la inceput s-au transformat in mici opere de arta pentru care valoarea sta mai degraba in sentimente, nu in bani. Nu va ganditi, insa,ca puteti avea o asemenea minunatie de pe o zi pe alta! O comanda poate dura chiar si cateva luni, dar in final, rezultatul merita toata asteptarea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO134065##

 

 

 

Taguri: