INCREDIBIL! Faceti cunostinta cu Ronnie si Donnie, cei mai batrani gemeni siamezi! Nimeni nu se astepta ca ei sa traiasca pana la varsta asta!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:18

Majoritatea dintre noi nu ne gandim de doua ori inainte sa traversam strada sau sa facem o baie. In schimb, pentru acesti doi frati siamezi, fiecare actiune necesita efort, cooperare si compromis.

 

La 64 de ani, Ronnie si DOnnie Galyon sunt cei mai varstnici gemeni siamezi in viata. Ei au depasit recordul detinut de o pereche de siamezi din Italia, nascuti in 1877.
Jim, fratele mai tanar al celor doi, a povestit ca, in 1951, cand s-au nascut cei doi, doctorii nu se asteptau ca ei sa supravietuiasca primei nopti de viata. Performanta lor, de a trai pana la aceasta varsta, i-a uimit pe toti cei care i-au cunoscut.
"Sunt un singur trup, insa doua fiinte umane", a spus Jim Galyon.
Ronnie si Donnie au patru brate, patru picioare, insa impart sistemul digestiv si zona pelviana. Si-au petrecut toata viata impreuna, fata in fata si nu au cunoscut un alt mod de viata.
Cei doi au lucrat la un circ, insa s-au retras in 1991. Cu ajutorul lui Jim, cei doi au parte de o viata de familie normala.
Si comunitatea in care locuiesc i-a ajutat, cei doi primind un pat special adaptat pentru ei.

La 64 de ani, Ronnie si DOnnie Galyon sunt cei mai varstnici gemeni siamezi in viata. Ei au depasit recordul detinut de o pereche de siamezi din Italia, nascuti in 1877.

Jim, fratele mai tanar al celor doi, a povestit ca, in 1951, cand s-au nascut cei doi, doctorii nu se asteptau ca ei sa supravietuiasca primei nopti de viata.

Performanta lor, de a trai pana la aceasta varsta, i-a uimit pe toti cei care i-au cunoscut.

" Sunt un singur trup, insa doua fiinte umane", a spus Jim Galyon.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ronnie si Donnie au patru brate,

patru picioare, insa impart sistemul digestiv si zona pelviana. Si-au petrecut toata viata impreuna, fata in fata si nu au cunoscut un alt mod de viata.

Cei doi au lucrat la un circ, insa s-au retras in 1991. Cu ajutorul lui Jim, cei doi au parte de o viata de familie normala. Si comunitatea in care locuiesc i-a ajutat, cei doi primind un pat special adaptat pentru ei.

 

 

Taguri: