INCREDIBIL. Femeia care a nascut primul set de CVINTUPLETI de sex feminin din America. Uite cum arata fetitele

Editor: Bogdan Mihai Autor: S.B.
Actualizat: 25 aug 2021, 22:35

Danielle si Adam Busby sunt un cuplu de americani din Houston, Texas, care a intrat in istoria Americii. Danielle a adus pe lume primiul set de cvintupleti.

Cei doi parinti mai aveau o fetita de 3 ani, insa si-au dorit mai multi copii, asa ca au apelat la fertilizarea In-Vitro. "Suntem recunoscatori si ne simtim binecuvantati", a declarat mama.
Fetele s-au nascut printr-o operatie de cezariana, care a durat doar 4 minute. Doctorul care a efectuat operatia a spus ca prognosticul este bun pentru fetitele nascute la 28 de saptamani si doua zile.
Fetele s-au nascut cu o greutate apropiata de cea normala pentru perioada sarcinii. La operatie au participat sapte medici neonatologi.
Pentru a face fata cheltuielilor, Danielle a creat o pagina pentru donatii, pe o platforma online, un de a reusit sa stranga in 4 luni peste 13.000 de dolari.

Cei doi parinti mai aveau o fetita de 3 ani, insa si-au dorit mai multi copii, asa ca au apelat la fertilizarea In-Vitro.

"Suntem recunoscatori si ne simtim binecuvantati", a declarat mama.

Fetele s-au nascut printr-o operatie de cezariana, care a durat doar 4 minute. Doctorul care a efectuat operatia a spus ca prognosticul este bun pentru fetitele nascute la 28 de saptamani si doua zile. Ele s-au nascut cu o greutate apropiata de cea normala pentru perioada sarcinii in care s-au nascut. La operatie au participat sapte medici neonatologi.

Fetele au fost botezate: Olivia Marie, Ava Lane, Hazel Grace, Parker Kate and Riley Paige. Pentru a face fata cheltuielilor, Danielle a creat o pagina pentru donatii, pe o platforma online, unde a reusit sa stranga in 4 luni peste 13.000 de dolari.

Cazurile de cvintupleti de acelasi sex sunt foarte rare, acesta fiind primul caz inregistrat in America. Cea mai recenta nastere de cvintupleti de acelasi sex, la nivel global, s-a petrecut in 1969, in Londra, unde o au venit pe lume tot cinci fete.

Riley Paige Riley Paige

 

Parker Kate Parker Kate

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Hazel Grace

Ava

Lane Ava Lane

 

Olivia Marie Olivia Marie