Incredibil, în ce lux merge Prodanca în avion. Impresara a plecat în Dubai la business class! Avem imagini

Autor: Cornelia Ionescu
Actualizat: 06 sep 2020, 13:20

Anamaria Prodan călătorește în condiții regești în Dubai

Adepta a luxului, Anamaria Prodan nu se dezminte nici măcar în avion. De fiecare data când pleacă în străinătate, impresara se diferențiază de celelalte dive autohtone prin alegerea companiilor cu care zboară.

Anamaria Prodan este tratată ca o regină în avion. Agenta are și minibar

Astfel, dacă unele staruri mioritice au mai ales companiile low-cost sau, uneori, au mers și la clasa economic, ei bine, în cazul Prodancei este exclus acest lucru, femeia este văzută numai în aeronave de fițe.

Citeste si: „Este un moment jenant pentru România”: presa internationala despre condamnarea lui Dragnea

Citeste si: Ce a aparut pe pagina de socializare a lui Marius Alexandru la scurt timp dupa ce a intrat in casa dragostei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Doctorul Ovidiu N Peneş, despre beneficiile şi pericolele dietelor! Ce spune despre dieta Dukan, Keto dieta şi Somodieta

La fel s-a întâmplat și ieri, la plecarea în Emiratele Arabe. O dovadă clară în acest sens stau și imaginile din aeronava cu destinația Dubai, în care este mai mult decât evident că Anamaria Prodan a fost tratată regește în avion. Agenta a călătorit cu fiul ei, Reghe jr.,

la business class și a avut parte de toate condițiile, pat din piele, plasmă și minibar.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.