Incredibil! În ce relații au rămas Lidia Buble și Ianca, fiica lui Răzvan Simion. Detaliul care a scos totul la iveală

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 25 iul 2022, 00:55
Ce relatie are Lidia cu fiica lui Răzvan Simion?
Sursa: Instagram

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în luna iunie a anului trecut, după cinci ani de relație. Dacă vă întrebați în ce relație a rămas artista cu fiica prezentatorului, ei bine, un detaliu incredibil a scos adevărul la iveală. Ce relație au Lidia și Ianca?

Luna iunie a anului trecut anunța cea mai neașteptată despărțire din showbiz. După o relație de cinci ani, Lidia Buble și Răzvan Simion au dat vestea că nu mai formează un cuplu. Anunțul a fost făcut de prezentator, pe contul său de Instagram. Cu toate acestea, fanii sunt curioși în ce relații au rămas Lidia și fiica fostului iubit.

Ce relație are Lidia Buble și Ianca, fiica lui Răzvan Simion

Se pare că veștile nu sunt tocmai bune, în urma unei verificări amănunțite a conturilor de socializare a celor două, se poate observa că Lidia Buble încă o urmărește pe fiica lui Răzvan Simion pe contul de Instagram. Cât despre fiica prezentatorului nu putem spune același lucru. Ianca a decis săi dea unfollow fostei partenere a tatălui său.

Astfel, separe că Lidia Buble și fiica fostului său partener nu mai au nicio relație, cele două nu mai țin legătura, mai ales acum, când Ianca se înțelege de minune cu noua parteneră

a tatălui său, Daliana Răducan. Bruneta a alintat-o cu apelativul de  ”inimioara mea”  pe frumoasa fiică a lui Răzvan, chiar pe contul său de Instagram.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Lidia Buble și Cobra Tate și-au spus adio! Gestul incredibil pe care milionarul l-a făcut după despărțirea de artistă

Lidia Buble a avut o relație foarte strânsă cu copiii lui Răzvan Simion

În urmă cu ceva timp, Lidia Buble a declarat că îi consideră pe copiii lui Răzvan Simion ca pe frații săi mai mici. Cei trei se înțelegeau foarte bine și chiar au plecat împreună la Disneyland.

Mai mult decât atât, artista a mărturisit că Tudor și Ianca sunt cei care s-au apropiat de ea într-un timp foarte scurt, acest lucru a contat enorm pentru Răzvan Simion.

”Îi consider frați mai mici. Am fost la Disneyland împreună. Vin la noi în vacanțe. Tudor are 10 ani, iar Ianca urmează să împlinească 14 ani. Suntem ca două surori. Ne uităm împreună la desene, povestim, facem schimb de chestii pe telefon.

Ei au venit la noi exact în momentul în care au vrut ei. Ei au fost cei care s-au apropiat într-un timp mai scurt de mine. Nu am vrut să pară lucrurile forțate. E un pas important. Răzvan se simte foarte bine când ne vede așa. Dacă le cumpără lor o jucărie îmi cumpără și mie. Răzvan zice că are trei copii”, povestea Lidia Buble în urmă cu ceva timp.

Citeste si: Lidia Buble, geloasă pe noua iubită a lui Răzvan Simion! Artista i-a transmis rivalei sale un mesaj subtil pe rețelele de socializare

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.