INCREDIBIL: Isi insela sotul cu primarul. Impreuna, furau pamanturile taranilor din sat

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:29

In aceasta editie a emisiunii "Ochii din umbra" Vasile Dumbrava a incercat sa afle ce se intampla in viata fiului sau, Florin.

El spune ca acesta s-a casatorit de 4 ani cu o tanara din sat, pe nume Anca. Daca la inceput au avut o casnicie fericita, acum se pare ca fata s-a schimbat. "S-a angajat ca femeie de servici la cateva sate mai incolo. Castiga 800 de lei. Din banii astia de unde isi ia atatea haine? Pleaca la munca in tinute total nepotrivite, cu decolteuri adanci, e machiata strident. Satul o vede si vorbeste", a spus domnul Vasile.



Mai mult, i se pare suspect atunci cand aceasta sustine ca face cursuri de drept la primaria din satul respectiv. Ce au aflat detectivii este cu adevarat socant. Anca avea o relatie extraconjugala cu un barbat de 2 ori mai in varsta decat ea, care era chiar primarul satului. Mai mult, cei doi profitau impreuna de nestiinta batranilor si ii inselau, luandu-le terenurile fara a le da vreun ban.


Cum a reactionat Florin, tatal lui si sotia primarului la aflarea acestor lucruri si cum au decurs confruntarile aflati in materialul video de mai jos:
##VIDEO82313##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire