Incredibil! Iubire cu nabadai sau strategii murdare? Alexandra de la Puterea dragostei joaca ultima carte cu Nicos

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 11 aug 2020, 18:21

Alexandra joaca tare ultima ei carte in relatia cu Nicos! Dupa ce i-a dat inelul inapoi si a spus ca nu o mai intereseaza nimic, blondina se arunca in bratele lui.

La Puterea dragostei de astazi Alexandra a intrat in jocul final al relatiei cu Nicos si se pare ca joaca mai tare decat si-au imaginat fanii emisiunii.

Dupa ce s-a declarat extrem de nemultumita si dezamagita de acuzatiile care i s-au adus, Alexandra a spus ca nimeni nu a sustinut-o si ca dimpotriva, apropiati de-ai ei s-au intors impotriva ei si ca singurul caruia ar mai putea sa ii dea explicatii este Nicos.

Jocul blondinei a inceput in forta! A decis sa ii dea lui Nicos inapoi inelul pe care el i l-a daruit cu cateva zile in urma, l-a lasat sa spuna fetelor si baietilor ce simte, iar cand a ajuns cu el in camera rosie, Alexandra a schimbat registrul.

Citeste si: Nicos i-a dat inelul Alexandrei la Puterea dragostei! Cum arata inelul

Citeste si: Nicos si Alexandra, oficial un cuplu! S-au sarutat la Puterea dragostei!

Nicos a spus ca si-ar dori sa incerce sa se apropie de alta fata si ca este dezamagit de Alexandra pentru faptul ca nu a fost corecta cu el.

Prezentatoarea Puterea dragostei i-a invitat pe Nicos si Alexandra sa meraga in camera rosie si sa lamureasca situatia dintre ei, iar cei doi s-au conformat.

In camera rosie Nicos i-a spus Alexandrei ca el si-a asumat multe lucruri negative cand a inceput relatia cu ea si ca nu crede ca ea este dispusa sa faca atatea eforturi sa cladeasca relatia pe cat este el dispus sa o faca!

Acela a fost momentul in care blondina a trecut la fapte!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bomba la Puterea dragostei! Alexandra, relatie cu un fost concurent! Ce contin mesajele

Citeste si: Legatura incredibila dintre Bianca Comanici si David! Fotografia care i-a dat de GOL: ''Este un baiat frumos si cu...''

Alexandra s-a aruncat in bratele lui Nicos si a inceput sa il sarute si sa il dezmierde, asa cum doar ea stie sa o faca! Imaginile din camera rosie arata si reactia lui Nicos!

Iata materialul in care Alexandra isi joaca ultima carte a relatiei cu Nicos, in camera rosie:

Citeste si: Surpriza! Bianca, noua concurenta Puterea dragostei l-a invitat pe Akebono in camera rosie: "Esti gelos intr-o relatie?"

Citeste si: Alexandra, in lacrimi a ajuns la vorba baietilor: "Nu e locul meu aici!" Sa fie o alta strategie sau cedeaza cu adevarat?

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.