INCREDIBIL! Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, URMARITI de racheti prin Chisinau chiar in ziua casatoriei: "Erau vreo 6, au vrut sa intre in camera de hotel peste noi"!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:46

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu s-au casatorit civil la Chisinau in Repubica Moldova.

Au fost insotiti doar de nasi, respectiv Cristian Sabbagh si sotia acestuia. Vedeta Kanal D a marturist ca voia ceva inedit, insa nu s-a asteptat la ceea ce a urmat. Masina cu care au venit din Romania ii apartine lui Christian Sabbagh si este una foarte scumpa. Acest fapt a atras atentia rachetilor moldoveni care au si venit cu gandul de a-i jefui.

Rachetii au mers pana intr-acolo incat au fortat usa camerii de la hotel in timp ce Cristina, Madalin si nasii se aflau inca inauntru.
Speriati, acestia au luat bagajele unul cate unul si au fugit cand hotii se asteptau mai putin.

" Ei s-au retras la un moment dat la restaurant si noi am scos bagajele pe rand si dusi am fost. Am plecat la Ungheni de unde sunt eu", a povestit Cristina Siscanu.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.