INCREDIBIL! Mai multi copii au primit pliculete cu COCAINA in loc de bomboane de Halloween

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:58

In fiecare an in Marea Britanie, de Halloween, copiii ies pe strazi in costumatii care mai de care mai infricosatoare si bat la usile caselor pentru a cere bomboane.

Obiceiul este vechi si foarte popular, reprezentand o sursa de bucurie atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Anul acesta insa lucrurile au luat o turnura neplacuta dupa ce mai multi copii au primit pliculete cu cocaina in locul traditionalelor bomboane.

 

Imediat ce au vazut pliculetele, parintii copiilor le-au dus la politie, unde au fost examinate. Ofiterii au confirmat ca este vorba intr-adevar de cocaina.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 

Deocamdata a fost retinut doar un barbat in varsta de 23 de ani, deoarece in locuinta sa au fost gasite mai multe pachete de droguri de mare risc.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.