INCREDIBIL. Masina de politie, RIDICATA pentru ca a parcat neregulamentar

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:56

Am trait s-o vedem si pe asta! Parca, rupte din filmele de comedie, sunt aceste imagini care fac inconjurul internetului.

Se intampla in centrul Oradei, iar protagonisti sunt politistii de la Rutiera. Neatentia se plateste, parca si-au spus angajatii cu ridicarea masinilor parcate neregulamentar. Oamenii nu stau prea mult pe ganduri si iau pe sus Loganul pe care scrie cu litere de o schioapa „Politia”. Totul, sub privirile trecatorilor care fac poze si filmeaza, siguri ca nu vor mai vedea, prea curand, asa ceva.

Autovehiculul de serviciu, dotat cu girofar si toate insemnele politiei, parcat chiar pe spatiul hasurat sub raza de actiune a indicatorului „Oprirea interzisa” este urcat pe platforma si gata sa fie dus departe.

In urma lui ramanand ca organul legii sa se intoarca la baza cu rata sau pe jos.

Autovehiculul politistilor a fost luat in custodie de catre firma angajata de municipalitate. Politistul si-a luat masina inapoi abia dupa ce a platit amenda si taxa de ridicare, evident din propriul buzunar. Nu este singurul caz, in care masina politiei este parcata anapoda in mijlocul drumului sau intr o intersectie. Intr-o alta intersectie, un alt politist o face lata.

Lasa masina in mijlocul strazii si isi vede linistit de dirijarea circulatiei.

##VIDEO131001##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei