INCREDIBIL. N-a avut bani sa-si cumpere bilet de avion asa ca a hotarat sa se EXPEDIEZE intr-o cutie de lemn

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:16

E povestea halucinanta a unui barbat din Marea Britanie care a supravietuit 63 de ore intr-o cutie de lemn dupa ce s-a expediat singur din Londra in Australia.

Totul s-a petrecut in 1964. Reg Spiers, un pensionar din Marea Britanie, pe atunci in varsta de 22 de ani, era disperat sa ajunga in Australia unde se aflau sotia si fiica lui. Problema era ca barbatul nu avea suficienti bani pentru a cumpara un bilet de avion care costa foarte mult.

I-a venit atunci ideea sa se expedieze intr-o cutie de lemn. Ingeniosul barbat s-a pregatit psihic inainte de a se avanta intr-o calatorie care l-ar fi putut costa viata.

A avut cu el pachete de biscuiti pentru mancare, apa, dar si sticla in care sa se usureze.

Calatoria a durat 63 de ore, iar cutia de lemn a traversat in acest ragaz trei continente inainte ca barbatul sa ajunga la destinatie. Cutia de lemn avea dimensiunile cerute de reprezentantii companiilor aeriene pentru expedierea coletelor mari, adica 1.52m lungime, 91cm latime si 76 cm adancime. Reg Spiers a avut mare noroc ca a supravietuit.



Barbatul a povestit ca lucrase inainte de asta intr-un depozit si stia care sunt regulile privind transportul de colete mari. Stia care era intervalul de timp in care marfa ramane nesupravegheata in depozit. In aceasta perioada Reg Spiers iesea din cutie ca sa-si intinda oasele si sa respire aer curat. El a adaugat ca nu a mancat nimic cu o saptamana inainte de calatorie pentru a-si incetini functiile organismului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”