Incredibil! O experienta traumatizanta l-a lasat pe un barbat cu frica de a mai merge la toaleta

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 18:24

O intamplare neobisnuita l-a facut pe un barbat sa-i fie teama de fiecare data cand trage apa la toaleta. Pentru a fi sigur ca incidentul nu se mai repeta, el si-a luat niste masuri de precautie bizare.

Un incident bizar l-a lasat pe un barbat in varsta de 58 de ani din New York cu o fobie stranie. Barbatului ii este teama sa mai traga apa la toaleta. Va vine sau nu sa credeti, barbatul era cat pe sa ramana desfigurat dupa ce o defectiune a facut ca vasul de toaleta sa explodeze, bucati de portelan lasandu-l cu taieturi pe fata, gat si brate.

Stiu ca pare ridicol, dar chiar imi este teama.

Poate intr-o zi voi privi altfel lucrurile, dar in momentul de fata numai la asta ma gandesc de fiecare data cand ma uit la vasul de toaleta ”, a declarat barbatul pentru New York Times. Pentru a fi sigur ca WC-ul nu ii va mai exploda in fata, el a legat o sfoara de maner, si nu trage apa decat cand se afla intr-o zona de maxima siguranta.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”