INCREDIBIL! O FEMEIE A UIMIT POLITISTII din America cu gestul ei. A fost declarata cea mai SOCANTA INFRACTIUNE

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 22:15

O tanara pe nume Brittany Sonnier dintr-un stat american a socat politstii dupa ce a fost reclamata de catre fostul ei iubit la politie.

Se pare ca tanara are tulburari psihice din moment ce prietenul ei a descoperit la scurt timp dupa ce relatia lor nu mai mergea, ca intretinea relatii intime cu cainii sai. Cel mai socant e ca femeia are si un copil de aproape un an.

Ingrijorat pentru situatia celui mic, fostul iubit a alertat politia si a povestit toata situatia. Se pare ca Brttany intretinea relatii intime cu cainii sai, unul in varsta de 13 ani si unul de doi ani, de cand avea 13 ani si ii si dresase in asa fel incat ei sa nu se comporte ciudat
cu strainii care ii calca casa.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/brit2-f6dfba4001e48bb2ffb7c8b497688023.jpg
Fostul iubit a marturisit ca, la inceput, parea o fata draguta si inocenta si ca totul a mers bine in relatia lor pana cand nu au mai intretinut relatii intime. La un moment dat, ea i-a aratat niste poze in care mai multe persoane faceau sex cu animale. Tanarul nu se astepta la asta, el crezand ca ii arata poze cu persoane facand sex in grup si nicidecum ceea ce vazuse.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/brit1-403bb7ba64e41625e422d1416310f1ac.jpg
El s-a despartit imediat de femeie si mai mult, vrea sa ia copilul in custodie dupa ce a aflat de comportamentul ei deviant. El a marturist ca aceasta este dependenta de sex si ca a intretinut relatii intime cu cainii din cauza ca nu avea un partener.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.