INCREDIBIL. O femeie fara TALENT ARTISTIC s-a transformat intr-un adevarat pictor dupa ce s-a lovit la cap

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 11 oct 2020, 09:20

Un caz incredibil a uimit lumea medicala! O pacienta a capatat un simt artistic nemaipomenit dupa ce a cazut pe scari si s-a lovit la cap.

O cazatura pe scari, care s-a lasat cu rani serioase si o internare in spital, i-a schimbat total viata lui Pip Taylor, o britanica in varsta de 49 de ani. Femeia s-a lovit la cap, insa, in mod uimitor, in urma acestor lovituri i s-a dezvoltat creativitatea artistica si talentul de a desena.

Femeia, un anti-talent, mai ales la desen, abia putea sa schiteze un cerc, a simtit deodata nevoia sa deseneze.

Ceva din interiorul ei o indemna sa puna mana pe creion si sa schiteze tot ce vedea sau o impresiona in mod deosebit.

Poate nu o sa va vina sa credeti, dar cazatura pe scari si ranile serioase la cap, i-au declansat lui Pip Taylor un sindrom care se numeste in termeni medicali "simt academic capatat" sau in engleza "Acquired Savant Syndrome". Femeia a devenit peste noapte un adevarat pictor, isi vinde creatiile si are cereri pentru anumite lucrari.


Insa lucrul de care se teme cel mai tare Pip este ca isi va pierde talentul pe neasteptate, la fel cum l-a si capatat. Medicii au asigurat-o ca ar fi putin probabil si au sfatuit-o ca pana atunci sa profite din plin de darul cu care a fost binecuvantata in aceste conditii incredibile.

" E ceva extraordinar si neobisnuit! Mi-a placut mereu arta, visam ca sunt artist cand eram adolescenta, insa nu am fost niciodata talentata, nu eram buna la desen", a declarat Pip Taylor pentru Daily Mail.

 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.