INCREDIBIL: Pentru ca Apocalipsa se apropie, un site de reduceri ofera cupoane pentru iertarea pacatelor. Iata cat costa un loc in rai

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 nov 2020, 02:05

Va vine sa credeti sau nu, un site rusesc propune un cupon de reduceri de 50% pentru credinciosii care vor sa se spele de pacate inainte de Apocalipsa, despre care se spune ca va avea loc pe 21 decembrie 2012.

O biserica catolica italiana se afla la originea acestei initiative. Pretul pentru iertarea pacatelor este de 500 de ruble, putin peste 12 euro. Astfel, cu aceasta suma, credinciosii isi asigura practic un loc in rai.

"Potrivit predictiilor, lumea noastra se va sfarsi. Dar acesta nu este un motiv pentru a ne intrista. Biserica Catolica Assisi, din regiunea italiana Ombria, provincia Perugia, aflata la sud de muntele Subasio, organizeaza iertarea pacatelor.
in aceste vremuri tulburi, acesta este un cadou picat din cer- o incredibila reducere de 50% pentru a va mantui", se afirma in comunicatul postat pe site-ul rusesc.

Se pare insa că succesul acestei initiative nu este cel scontat, intrucat doar 100 de persoane au decis să isi cumpere acel cupon, in conditiile in care Biserica catolica italiana spera sa vanda cateva milioane.

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.