Incredibil! Personalul de la morga a incurcat mortii. Detalii in EXCLUSIVITATE! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:05

"Ne-am dus sa ne luam matusa de la morga, dar ne-au dat alt mort”, au declarat inmarmurite rudele decedatilor care au fost incurcati la morga.

Domnul din imagini trebuia sa isi ia matusa de la morga si sa o duca acasa. Toata familia se pregatea de inmormantare. Numai ca in momentul in care au deschis capacul cosciugului rudele au constatat ca mortul nu era al lor. Dupa cateva ore de agitatie si multe telefoane date oamenii au aflat ca medicii ar fi incurcat etichetele cadavrelor a doua femei de varste asemanatoare. In tot acest timp oamenii o aveau in batatura pe bunica unei alte familii.
Cadavrul femeii era de ore bune cautat de rude, care sustin ca medicii de la morga le-ar fi spus ca nu stiu unde le este mortul. Si cu mortii incurcati si cu banii luati! Pentru serviciile prestate de medicii de la morga familiile au platit cateva sute de lei. Norocul lor ca intr-un final au facut schimbul de morti, iar acum cele doua femei vor fi ingropate crestineste, fiecare de familia ei.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.