INCREDIBIL! Rasturnare de situatie. Coco Paun ar fi vrut sa se sinucida dupa ce Bianca Dragusanu a depus plangere impotriva lui

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:02

Ce relatia zbuciumata au avut Coco Paun si Bianca Dragusanu!

Claudiu Matei, un jurnalist din Targu Jiu a relatat in cadrul emisiunii" WOWbiz" un episod care a facut valva la acel moment in presa locala. Coco Paun a recurs la un gest extrem dupa ce Bianca Dragusanu a depus plangere impotriva lui pentru vatamare corporala.

Proaspat iesit din puscarie, o asemenea acuzatie ar fi cantarit foarte mult in fata autoritatilor care l-ar fi inchis imediat.
Pentru a-si demonstra nevinovatia, Coco Paun s-a suit pe tunurile amplasate la capatul unui pod si a amenintat ca se omoara.

" Probabil s-a speriat ca este cautat de politie. O noua condamnare in acest caz ar fi atras dupa sine revocarea eliberarii conditionate si probabil de aceea a recurs la acest gest. El a vrut sa atraga atentia asupra sa

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.