Incredibil! Roxana Nemes s-a despartit de Radu Groza. "Nu e OK ca dupa atatia ani sa nu ai un ban in buzunar"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:11

Roxana si Radu formau un cuplu de 6 ani si parea ca relatia lor e una solida.

"Problemele dintre noi sunt profesionale, cer doar respect si iubire. I-am spus tot mereu", a declarat Roxana Nemes la WOWbiz. "I-am dat un mesaj cand am plecat de acasa. Am vrut sa fie corect fata de mine, atat. Oamenii nu stiu pentru ca eu nu m-am plans nici macar la prieteni, chiar daca aveam multe concerte. Am facut o echipa amandoi, am vrut corectitudine. Dar cu toata iubirea, cand nu exista corectitudine...",

a continuat artista.

Eu muncesc pentru banii mei, nu am cerut sau luat de la nimeni. Am stat atata timp si nu aveam o casa, o masina, haine. Totul a fost facut pe barter. Nu e ok ca dupa atatia ani sa nu ai un ban in buzunar. Nu vrea sa discute asta cu mine, imi tot zice ca imi da banii. Nu stiu de ce nu vrea sa ii dea.

##VIDEO137014##

Pana cand? Eu am plecat fara bani, am luat doar hainele mele. Eu nu am cheltuit banii pe nimic, nu ies in oras. Pe mine m-au ajutat parintii mei, nu sunt singura pe lume cum crede el. Cand iti bati joc de celalalt nu e ok. Nu vreau toti banii odata, dar vreau sa incerce macar sa imi dea ceva.

Am sustinut multe concerte, dar mi-a dat bani o data la cateva luni, cateva sute.

Am nevoie de bani ca sa merg la concerte. Cuplul asta nu are o casa, o masina, noi pentru ce muncim? Am inteles mereu toate problemele lui si l-am sustinut. Vreau doar sa fie sincer cu mine. Nu este corect sa se ajunga aici, nu am vrut sa se stie. Nu e corect ca el ma acuza pe mine de alte lucruri( n.r.

infidelitate) cand treaba sta altfel. El stie ca problemele sunt de mult timp si trebuie sa le facem. Am plecat ca sa inteleaga doar ca vorbesc serios si sa imi dea banii. Eu sunt artista, am vorbit cu Calin pentru videoclipuri. Lui Radu ii suna telefonul pana la 6 dimineata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe

Radu il deranja si daca se apropia o prietena de mine. Eu sunt o fire libera si sociabila de cand ma stiu. Am luat decizia pentru ca nu am mai suportat atatea cuvinte goale. Nici parintii mei nu au mai suportat sa ma vada asa, sa muncesc pentru nimic", a marturisit ea la WOWbiz.