Incredibil! S-ar putea lansa prima metoda contraceptiva pentru barbati! Uite ce ar presupune!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 01 oct 2020, 09:10

In ultimii ani a avut loc o dezbatere in ceea ce priveste posibilitatea conceperii unei metode contraceptive pentru barbati.

In aprilie 2013, un studiu publicat in "Open Access Journal of Contraception" a analizat cateva optiuni potentiale, inclusiv o pastila care sa ofere o doza de hormoni artificiali care sa blocheze productia de sperma si chiar un vaccin non-hormonal care ar imuniza barbatii cu anticorpi care ar impiedica productia de sperma.

Anul trecut, in luna decembrie, un studiu a descoperit ca blocarea transportului spermei, mai degraba decat eliminarea completa, ar putea sta la baza unui tratament contraceptiv pentru barbati.



Ei bine, se pare ca ultima predictie ar putea deveni realitate, conform unui comunicat de presa publicat de fundatia non-profit Persemus. Cercetatorii sai au prezentat "Vasalgel", o forma de contraceptie masculina care blocheaza transportul spermei si care ar putea fi disponibil in 2017. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.