INCREDIBIL. Sa fie acesta secretul TINERETII VESNICE? Uite cum foloseste SANGELE pentru a-si intineri pielea! Si spune ca e vegetariana...

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 feb 2017, 06:52

O tanara din California e dispusa sa incerce orice truc pentru a nu imbatrani.

Chanel are 19 ani si este model. Ea este disperata sa ramana tanara asa  ca a incercat inclusiv baia in sange de porc, pentru a nu imbatrani, desi e vegetariana. "Acum cateva mii de ani oamenii faceau asta si functiona", a spus ea, incercand sa-si justifice obiceiul. "Cea mai mare teama a mea e ca o sa imbatranesc si imi vor aparea riduri. Voi face orice este necesar pentru ca asta sa nu se intample."
Ea sustine ca, in ciuda varstei adolescentine, a inceput sa aiba semne ale imbatranirii, despre care spune ca ii vor incheia cariera de model. Impinsa de dorinta de a ramane tanara, Chanel foloseste si un alt truc: un cocktail zilnic cu usturoi, otet balsamic, salvie si ulei de masline. De asemenea, se spala pe fata de pana la 10 ori pe zi.
Ea sustine ca a mancat placenta umana, a tinut diete si a urmat cure de detoxifiere.
Sangele a mai fost folosit ca tratament cosmetic de contesa Elisabeth Bathory, care folosea sangele fecioarelor pentru a ramane tanara, dar si de Kim Kardashian.

Chanel are 19 ani si este model. Ea este disperata sa ramana tanara asa  ca a incercat inclusiv baia in sange de porc, pentru a nu imbatrani, desi e vegetariana. "Acum cateva mii de ani oamenii faceau asta si functiona", a spus ea, incercand sa-si justifice obiceiul.

"Cea mai mare teama a mea e ca o sa imbatranesc si imi vor aparea riduri. Voi face orice este necesar pentru ca asta sa nu se intample."

Ea sustine ca, in ciuda varstei adolescentine, a inceput sa aiba semne ale imbatranirii, despre care spune ca ii vor incheia cariera de model. Impinsa de dorinta de a ramane tanara, Chanel foloseste si un alt truc: un cocktail zilnic cu usturoi, otet balsamic, salvie si ulei de masline.

De asemenea, se spala pe fata de pana la 10 ori pe zi. Chanel a mancat placenta umana, a tinut diete si a urmat cure de detoxifiere.

Sangele a mai fost folosit ca tratament cosmetic de contesa Elisabeth Bathory, care folosea sangele fecioarelor pentru a ramane tanara, dar si de Kim Kardashian.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta