INCREDIBIL: SANII se pot mari acum si fara bisturiu! Vezi ce trebuie sa faci FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:26

Fie ca ne place sau nu, trebuie sa recunoastem: unul din primele lucruri la care se uita barbatii atunci cand intalnesc o femeie sunt sanii.

Poate ca acesta este si motivul pentru care din ce in ce mai multe reprezentate ale sexului frumos aleg sa isi mareasca sanii.

Pentru a obtine acest lucru ele apeleaza la bisturiu si la implanturile cu silicon. Aceasta modalitate are efecte imediate, insa implica si riscuri foarte mari.

Stiati insa ca marimea sanilor poate fi crescuta si cu ajutorul anumitor alimente? Spre exemplu, merele, ciresele sau prunele sunt foarte bogate in estrogen, hormonul feminim care ajuta la cresterea bustului.


Alte alimente care au acelasi efect: morcovii, castravetii, orezul, semintele de floarea soarelui sau usturoiul. Vedeti o lista completa in materialul de mai jos.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.