Incredibil! Se dadeau drept lucratori de la deratizare, dar in realitate furau din casele oamenilor

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:51

O noua tehnica de jefuit! Niste hoti s-au deghizat in lucratori de la deratizare ca sa patrunda mai usor in locuintele victimelor.

##VIDEO85415##Cu halate albe, tot felul de substante si pompe de stropit, asa au inselat patru indivizi mai multe persoane care aveau nevoie de deratizare. Ce-i drept, baietii erau profesionisti, aveau pana si documente, evident, false. Planul era stabilit pana la ultimul detaliu.

Se deghizau in angajatii unei firme de deratizare si le promiteau oamenilor ca-i scapa de sobolani. De fapt, ii goleau de bani. In timp ce trei dintre ei se prefaceau ca deratizeaza prin locuinta, al patrulea scotocea prin casa.

4.600 de lei au gasit politistii in masina hotilor.

Banii provin de la o batrana in varsta de 79 de ani, pe care au pacalit-o. Dupa ce au pus mana pe banii femeii, cei trei si-au dat uniforma jos, le-au ascuns in masina si dusi au fost. Nu si-au imaginat ca vor fi urmariti de politisti. Hotii au fost arestati preventiv pentru 29 de zile. Ei sunt acuzati de furt calificat si risca ani grei de puscarie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

 

Taguri: